Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 175 m² bez realitkyNádražní, Kačice, Středočeský kraj

Nádražní, Kačice, Středočeský krajMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Sklep 8 m²
Cena9 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 39 229 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Hledáte dům kousek od Prahy a v klidné lokalitě? Pak Vás zaujme tento rodinný dům se zahradou o výměře 683 m2 v centru obce Kačice.

Orientace domu na jihovýchod poskytuje dostatek příjemného slunce na pozemku po celý den. Oplocení vysokými zdmi zajišťuje dostatečné soukromí. Užitná plocha domu je 175 m2 a k domu náleží dvě zastřešená parkovací stání a dílna. Na zahradě jsou vydlážděné základy pergoly a přípojka vody a elektřiny pro bazén.

V přízemí, které je dostupné bezbariérově, se nachází velká hala, kuchyň, obývací pokoj, technická místnost, pracovna a koupelna. V prvním patře se nachází velký dětský pokoj, který se případně dá rozdělit na 2 samostatné pokoje, ložnice a pokoj který může byt šatnou či pracovnou.

Srdce domu tvoří prostorný obývací pokoj spojený s kuchyní. Kuchyňská linka je zhotovená na míru truhlářem a je včetně vestavných spotřebičů. Spojení těchto dvou místností vytváří velký prostor pro trávení společných rodinných chvil. Za kuchyní se nachází technická místnost, kam lze umístit pračku a sušičku a zároveň využít prostor jako spíž. Z chodby je dále přístup do haly, koupelny a pracovny. Koupelna je nadstandardně zařízená, je zde sprchový kout, prostorná vana, nábytek a umyvadlo značky Laufen, Rimless WC Ravak. Dům je částečně podsklepen.

Rodinný dům je po kompletní rekonstrukci. Rozvody elektřiny v mědi, voda v plastu, topení v mědi. Zateplená fasáda, střecha, okna plastová dvojskla a dřevěná střešní trojskla.

Ze sítí je připojen vodovod, kanalizace a plyn. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem. Ohřev vody zajištuje plynový kotel, lze využít i elektrický bojler. Svod dešťové vody je veden do retenční nádrže, kde jsou připraveny přípojky vody a elektřiny pro zajištění zahradní závlahy.

Strategická poloha domu Vám ušetří čas - jen 5 minut pěší je zastávka autobusu i vlaku, do Prahy se dostanete autem za pouhých 15 minut.

V Kačici najdete vysokou občanskou vybavenost, mateřská a základní škola, pošta, potraviny, knihovna, Sokolovna, vyhlášené řeznictví či zmrzlina. Bonusem je volnočasové centrum pro děti – Mlýn či sportovně relaxační areál Chobot. Obec a místní komunita je velice aktivní v pořádání společenských akcí po celý rok pro děti i dospělé.

Vzhledem k lokalitě, dispozicím a standardu se jedná o ideální dům pro spokojené rodinné bydlení.

Tato jedinečná nemovitost může být Vaše za 9.250.000,- Kč a je to cena vč. právního servisu. Dům je možné jednoduše financovat hypotékou. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací a prohlídku.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu705112
Dispozice5+1
Dostupné od1. 6. 2023
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
Užitná plocha175
VybavenoČástečně
Plocha pozemku683
Podlaží1
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 8 m²
MHD 5 minut pěšky
Parkování

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDKačice
🚶 401 m (5 min)
PoštaKačice
🚶 454 m (5 min)
Obchod
🚘 3 132 m (5 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 10 064 m (14 min)
Restaurace
🚶 420 m (5 min)
LékárnaLékárna Tuchlovice
🚘 4 416 m (6 min)
ŠkolaStřední škola služeb a řemesel
🚘 3 895 m (6 min)
Mateřská škola
🚘 4 922 m (7 min)
Sportoviště
🚘 4 930 m (9 min)
Hřiště
🚘 3 143 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.