Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 45 m² bez realitkyLaudonova, Praha - Štěrboholy

Laudonova, Praha - ŠtěrboholyVybaveno
Měsíční nájemné8 900 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Pronájem prostorného, slunečného a nadstandardně zařízeného bytu 1kk s obytnou plochou 42 m2, s komorou v novostavbě s výhledem do zeleně v klidné a bezpečné lokalitě. Kuchyňská linka včetně lednice, sporáku s horkovzdušnou troubou a sklo keramickou varnou plochou, myčka, digestoř o výkonu až 900 m3/h, mikrovlnná trouba. Dále k dispozici TV 72cm, domácí kino, DVD, postel 160 cm s polohovatelnými rošty, automatická pračka. Navíc balkon 5,5 m2 se zahradním nábytkem, sklep. Možnost nízko-nákladového internetu. Parkování před domem.Výborná dopravní dostupnost, autobusem 7 minut metro A, 15 minut autem centrum, pěší dostupnost nákupní centrum Europark, sportovní vyžití. Kauce ve výši 2 nájmů nutností. RK nevolejte!!!

I do offer the lease of a bright, spacious, fully furnished cozy apartment 42m2 with 5,5 m2 balcony and cellar. Kitchen with fridge, cooker, dishwasher, microwave, powerful hood up to 900 m3/h. TV

72cm, DVD, home cinema, washing-machine. Parking possible in front of the house. Low cost internet connection possible. Metro "A" by bus within 7 minutes, city center by car within 15 minutes. Walking distance shopping center Europark, sport grounds nearby. 2 months deposit requested. Available immediately!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu70556
Dispozice1+kk
Podlaží2
Užitná plocha45
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.