Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 71 m² bez realitkyVoskovcova, Praha - Hlubočepy

Voskovcova, Praha - HlubočepyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby4 800 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Pronájem bytu 3+kk, 71 m2 v novostavbě z roku 2003, 2.NP, balkon 7m2 s orientací do klidného dvorního traktu budovy. Projekt s názvem "Kaskády" - ul. Voskovcova 1130/28. Byt je plně zařízený s vybavenou kuchyňskou linkou,na přání možno vyklidit, sestává se z dvou samostatných ložnic, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, samostatného WC a koupelny. Součástí pronájmu je garáž umístěná v podzemním podlaží ( s vlastními gar. vraty ). Jedná se o žádanou lokalitu s veškerou občanskou vybaveností a dobrou dostupností MHD. Možnost nastěhování 1.10.2019.

Apartment in the new building , 71 sqm. , 3+kk , Prague 5 Hlubocepy,2nd floor with balcony, new building,fully furnished or unfurnished. Kitchen is fully equipped,washing machine in the bathroom, separated WC. Parking place in the house in price incl. Quiet area next to the Aqua park and near to the publick transport and shoping center.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu70738
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha71
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.