Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 97 m² bez realitkyMasarykova, Roztoky - Roztoky u Prahy, Středočeský kraj

Masarykova, Roztoky - Roztoky u Prahy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu byt 3+kk o velikosti 96,8 m2 v Roztokách u Prahy, ul. Masarykova. Pěkný slunný byt po celkové rekonstrukci v 1.n.p. zděného bytového domu + balkon a sklepní prostory, v krásné lokalitě – zeleň (v blízkosti Tiché údolí). Rychlé spojení s centrem Prahy: bus na "M" Dejvická 15 min. Velmi dobré spojení do centra je i vlakem (Masarykovo nádraží - 20 min.). Možnost parkování před domem. Byt je plně vybavený: koupelna s vanou, sprchovým koutem, pračkou, dvě umyvadla, koupelna a WC zvlášť, kuchyň z masivu vybavena sklokeram. sporákem, mikrovlnou a el. troubou, myčkou, lednicí, vestavěná skříň v pokoji, nová plastová okna. K dispozici internetová přípojka (ADSL). V místě veškerá občanská vybavenost. Cena + poplatky.

I offer for long-term lease a newly refurbished three-room apartment sized 96.8 m2 in Roztoky u Prahy near the oldest centre of the Czech Republic (Levý Hradec) and wonderful natural scenery in Silent Valley just 15 minutes by bus from the metro station A (Dejvická). It’s a sunny apartment after complete reconstruction in the ground floor + balcony and cellars.

Quick connections to the city centre: by bus 340 and 350. A very good connection to the centre is also by train. Parking is in front of the house. The apartment is completely equipped with: bathroom with bathtub, shower, washing machine, two sinks, bathroom and WC are separated, kitchen of solid wood, ceramic hob, microwave oven, electric oven, refrigerator, built-in wardrobe in the room, new plastic windows. Internet connection (ADSL) is available. In this place you can find all civic amenities.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu70741
Dispozice3+kk
Podlaží1
Plocha97
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.