Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 76 m² bez realitkyJiránkova, Praha - Řepy

Jiránkova, Praha - ŘepyMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování
Cena7 999 990 Kč

Tato nemovitost již od 33 928 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Krásný prosluněný byt (ložnice a dětský pokoj situovaný na východ, obývací pokoj a kuchyně s jídelnou na západ) o velikosti 76,5 m2 v Praze Řepy se nachází v prvním patře. Byt zůstává částečně vybaven - kuchyňská linka, trouba se sporákem, vestavěné úložné prostory.

Chodba je nadstandardně vybavena šatnou a vestavěným úložným prostorem. Koupelna a WC jsou odděleny. Z obývacího pokoje je přístup na prostornou lodžii (6,5 m2). K bytu patří i komora ve stejném patře a sklepní koje v suterénu panelového domu.

Bytová jednotka je po rekonstrukci. Je zde zděné jádro, nové elektro rozvody a plastové stoupačky. Rekonstrukcí prošla i celá budova - zateplení, okna, nové výtahy, požární hlásiče a kamerový systém. V příštím roce proběhne zřízení fotovoltaiky a nové kotelny. Parkování je přímo na parkovišti před budovou.

Společné náklady pro tento byt činí 4.400,- Kč + elektřina.

Jedná se o lokalitu s výbornou občanskou vybaveností a dopravní dostupností. V blízkosti jsou i parky Ladronka, Obora Hvězda, Divoká Šárka nebo Prokopské údolí. K bytu je možné dokoupit i zahradu v nedaleké zahrádkářské kolonii (10 minut pěšky).

Beautiful sunny apartment (bedroom and children's room situated to the east, living room and kitchen with dining room to the west) of 76.5 m2 in Prague Řepy is located on the first floor. The apartment remains partially equipped - kitchen, oven with stove, built-in storage space. The corridor is luxuriously equipped with a dressing room and built-in storage space. Bathroom and toilet are separated. From the living room there is access to a spacious loggia (6.5 m2). The apartment also includes a storage room on the same floor and a cellar in the basement of a panel house.

The apartment unit is after reconstruction. There is a brick core, new electrical wiring and plastic risers. The whole building underwent reconstruction - insulation, windows, new elevators, fire detectors and camera system. Next year, photovoltaics and a new boiler room will be established. Parking is right in the parking lot in front of the building.

Common costs for this apartment are 4.400, - CZK + electricity.

It is a location with excellent civic amenities and transport accessibility. Nearby are also parks Ladronka, Obora Hvězda, Divoká Šárka or Prokopské údolí. The apartment can also be purchased a garden in a nearby gardening colony (10 minutes on foot).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu707756
Dispozice3+1
Dostupné od4. 4. 2022
Podlaží1
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha76
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
Parkování
MHD 2 minuty pěšky
Lodžie
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDSlánská
🚶 148 m (2 min)
PoštaPraha 618
🚶 171 m (2 min)
ObchodBilla
🚶 296 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 194 m (2 min)
RestauraceTankárna
🚶 395 m (5 min)
LékárnaLékárna Podnecká
🚶 300 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola generálporučíka Františka Peřiny
🚶 449 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Socháňova
🚶 587 m (7 min)
SportovištěCMKarting
🚘 4 541 m (8 min)
Hřiště
🚶 562 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.