Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 242 m² bez realitkyK Úsilnému, České Budějovice - České Budějovice 3, Jihočeský kraj

K Úsilnému, České Budějovice - České Budějovice 3, Jihočeský krajMHD 6 minut pěšky • Parkování • Garáž
Cena19 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 84 395 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji rodinný dům (bungalov) s odděleně stojící garsoniérou (sloužící např. jako domek pro hosty) v Českých Budějovicích 3, jedná se tedy o dvě odlišné nemovitosti na jednom pozemku. Hlavní dům o dispozici 4kk z roku 2005 je po celkové rekontrukci v roce 2012 o obytné ploše 184 m2. Volně stojící garsoniéra o dispozici 1kk s obytnou plochou 58 m2 + k ní připojená 98m2 vytápěná garáž, garsoniéra s garáží byly přistaveny při rekonstruci v roce 2012. Pozemek je o celkové výměře 2.330 m2. Na fotografiích 1 - 13 vidíte hlavní dům a jeho prostory, na fotografiích 14 - 19 vidíte garsoniéru s garáží.

Dominantou domu je prostorný obývací pokoj s jídelnou a kuchyní, dále se v domu nacházejí dvě ložnice, pracovna a dvě koupelny s toaletami - první prostornější s masážní vanou, druhá se sprchovým koutem. Nynější pracovna může být využita také jako třetí ložnice či dětský pokoj. Přímo z kuchyně vedou francouzské dveře na terasu z ušlechtilého dřeva bangkirai, ideální pro grilování či jen odpočinek na čerstvém vzduchu s výhledem na zahradu a jezírko, které je momentálně k rekonstrukci. Vytápění domu je na plyn (plynový kotel) včetně vytápěné podlahy v chodbách a koupelnách. V obývacím pokoji je útulný krb, podlahy dřevěné. Všechna okna mají elektrické rolety. Dům se nachází v horní části pozemku, garsoniéra s garáží poté v dolní.

Garsoniéra (druhý dům) je velice prostorná, s vlastní koupelnou se sprchovým koutem, toaletou a vyhřívanou podlahou. Garsoniéra je kompletně připravena na kuchyňku (odpad, voda, elektřina, atd.), z důvodu využívání garsoniéry pouze pro hosty nebyla doposud kuchyňka nutná. Topení zde elektrické, bojler na ohřev vody. Garáž je objemná (pro cca 6 aut) a vjezd přizpůsobený i pro automobily s rakví.

Dům i garsoniéra jsou ve velmi dobrém stavu, sloužily pouze jako víkendová “chalupa”, která ale bohužel nebyla využívaná často. Nevyužívanost nemovitostí je také jediným důvodem k prodeji. Zahrada je udržovaná s několika krásnými, vzrostlými stromy a nočním osvětlením. Jsou zde možnosti další realizace dle uvážení - např. jezírko. Pozemek je kompletně napojený na veškeré inženýrské sítě. Díky velké rozloze pozemku máte na zahradě zaručené soukromí. Na pozemku je zavedený prvotřídní kamerový systém, kompletní zabezpečení s alarmem a bezpečnostní dveře zajišťující bezpečí a klidný spánek, nebo jednoduchou kontrolu nad nemovitostmi v případě pouze občasného využívání. K domu nebudete potřebovat spousty klíčů, vše je ovládáno elektronicky, zámky na čipy. Vybavení domů - nábytek apod. dle domluvy.

Nemovitost se nachází v klidné předměstké rodinné čtvrti Českých Budějovic, autem jste ale přímo v centru města za 7 minut. Občanská vybavenost je výborná, 5 minut pěšky jsou obchody s potravinami, restaurace, autobusová zastávka i například pošta či školka. 13 minut chůzí naleznete i větší obchody s potravinami - JIP, Makro či Norma. Velkou výhodou jsou dva krásné rybníky Čertík a Světlík, ve kterých se dá i rybařit a jsou také vzdálené pouze pár minut pěšky od pozemku.

Nemovitosti nabízím jako přímý majitel, tudíž neplatíte žádné provize realitní kaneláři. V případě zájmu, volejte na telefonní číslo 608 311 777.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu708413
Dispozice5+kk
Plocha pozemku2 330
Podlaží1
Typ pozemkuStavební
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha242
Dostupné od27. 2. 2022
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Garáž
Parkování
MHD 1 minuta autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDU Chromých
🚶 523 m (6 min)
PoštaČeské Budějovice 10
🚶 525 m (6 min)
ObchodPotraviny
🚶 402 m (5 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 2 676 m (4 min)
RestauraceNa Hřišti
🚶 375 m (4 min)
LékárnaDr. Max
🚘 3 124 m (4 min)
ŠkolaZŠ Borek
🚘 2 714 m (4 min)
Mateřská škola
🚘 2 430 m (4 min)
Sportoviště
🚘 3 678 m (6 min)
Hřiště
🚶 657 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.