Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 122 m² bez realitkyKorunní, Praha - Vinohrady

Korunní, Praha - VinohradyMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování
Cena16 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 69 128 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Popis nemovitosti

Prodej designového velkorysého bytu ve vyhledávané a oblíbené Korunní ulici, Praha 2, Vinohrady. Jednotka se nachází ve 2. podlaží plně zrekonstruované cihlové budovy s výtahem. Apartmán o celkové ploše 122 m2 byl při rekonstrukci z původního 3+kk upraven na 2+kk , nicméně se dá opět vrátit do původního stavu stavbou příčky v obývacím pokoji. Během rekonstrukce došlo k renovaci veškerých elektrických a plynových rozvodů. Nyní je byt tvořen vstupní chodbou, velkým obývacím pokojem s kuchyní o rozloze 64m2 s orientací do ulice Korunní, nadstandardně velkou koupelnou se sprchovým koutem a vanou, ložnice orientována do vnitrobloku a velká samostatná šatna. V bytě jsou použity velmi kvalitní materiály a dominují mu vysoké stropy. Ohřev vody a vytápění je zajištěn vlastním plynovým kotlem. K bytu náleží prostorný samostatný sklep cca 5m2. Parkování je možné v protější rezidenci za 3000,- Kč, smlouvu je možné přenechat. V lokalitě je kompletní občanská vybavenost, restaurace a kavárny, historická architektura, kulturní zařízení i zeleň – v dochozí vzdálenosti se nachází oblíbené parky Riegrovy sady a Grébovka (Havlíčkovy sady) a náměstí Jiřího z Poděbrad s populárním farmářským trhem a kavárnami.

Sale of a design generous apartment in the sought-after and popular Korunní Street, Prague 2, Vinohrady. The unit is located on the 2nd floor of a fully renovated brick building with an elevator. The apartment with a total area of ​​122m2 was reconstructed from two bedroom to one bedroom however, it can be returned to its original state by building a wall in the living room. During the reconstruction, all electrical and gas distribution systems were renovated. Now the apartment consists of an entrance hall, a large living room with a kitchen with an area of ​​64 square meters facing the street Korunní, an extra large bathroom with shower and bath, a bedroom facing the courtyard and very spacious separate dressing room. The apartment uses high quality materials and is dominated by high ceilings. Hot water and heating is provided by its own gas boiler. The apartment has a spacious separate cellar of about 5 m2. Parking is possible in the opposite residence for 3000 CZK, the contract can moved to the new owner. The locality has complete civic amenities, restaurants and cafes, historic architecture, cultural facilities and greenery - within walking distance there are popular parks Riegrovy sady and Grébovka (Havlíčkovy sady) and Jiriho z Podebrad square with a popular farmers' market and cafes.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu708769
Dispozice3+kk
Dostupné od7. 3. 2022
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
RizikaPrověřit »
Užitná plocha122
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceKompletní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
Výtah
Parkování
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDPerunova
🚶 161 m (2 min)
PoštaPraha 33
🚶 493 m (6 min)
ObchodFrancerie
🚶 59 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 322 m (4 min)
RestauraceVinohradský pivovar
🚶 87 m (1 min)
LékárnaU Robina
🚶 325 m (4 min)
ŠkolaZŠ Perunova
🚶 187 m (2 min)
Mateřská školaKIDS Company Praha, s.r.o.
🚶 424 m (5 min)
Sportoviště
🚶 816 m (10 min)
Hřiště
🚶 232 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.