Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 57 m² bez realitkySokolovská , Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský kraj

Sokolovská , Ostrava - Moravská Ostrava, Moravskoslezský krajVybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč


Nabízím k pronájmu prostorný a zajímavě řešený byt 2+1 o rozloze 57 m2 na Sokolovské ul. v Ostravě-Porubě v 4.n.p. s výtahem. Dům prochází celkovou revitalizací a nachází se v lokalitě s výbornou dopravní dostupností a se všem službami v dosahu. Byt je po kompletní rekonstrukci (rozvody vody, elektřiny), má čerstvě vyměněná okna a je právě vymalovaný. Je zcela vybaven k okamžitému nastěhování (TV, lednička s mrazákem, mikrovlná troubou, pračka, žehlička, rohová vana, nádobí, povlečení, ručníky.. ) - veškeré vybavení bytu tak jak je vyfoceno zůstává k dispozici..

Bude preferován solidní zájemce o dlouhodobý pronájem

Nájem 9 000,-Kč včetně internetu (wi-fi připojení)+ 1 000,-služby (plyn, elektřina) - při rychlém a seriózním jednání možná sleva

Nice newly renovated appartment 2+1 for rent. Fully furnished and suitable for moving in "only with your toothbrush!" Wifi connection available. 10 000 Kč/month including everything - if you act quickly and businesslike - discount possible. Long-term rent preffered.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu70996
Dispozice2+1
Podlaží4
Plocha57
VybavenoVybaveno
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.