Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Kancelář

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem kanceláře • 38 m² bez realitkyPraha - Smíchov

Praha - SmíchovMHD 2 minuty pěšky
Měsíční nájemné13 085 Kč

+ Poplatky za služby7 296 Kč


Nabízíme moderní kancelářské prostory pro coworking na Andělu v Praze. Kanceláře jsou nově renovované a vybavené vysokorychlostním internetem. Ke coworkingu jsou k dispozici prostory o celkové ploše 40 m². Možné je pronajmout celé prostory nebo jeden až osm stolů. Jsme naprosto flexibní, nastěhování je možné okamžitě a výpovědní lhůta je jeden měsíc. V ceně je zahrnuto i využívání dvou zasedacích místností, odpočinkových prostor a zajištěn je i neomezený přístup k nápojům jako jsou čaj nebo káva.

Kanceláře jsou dobře dostupné autem i MHD - stanice metra Anděl, několik tramvajových zastávek, autobusové nádraží. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, včetně mnoha restauračních zařízení, kaváren, kulturních prostor a OC Nový Smíchov. Součástí projektu jsou podzemní parkovací místa a restaurace v přízemí budovy.

We offer exclusive rental of modern office space with up to 50% discount on rent until the end of 2022 and the possibility of moving immediately to one of the most popular office areas in Prague, Anděl. The space includes a total area of ​​368 m², which is newly renovated and equipped with high-speed internet. The offices are easily accessible by car and public transport - Anděl metro station, several trams stop, and a bus station. You will find all civic amenities in the vicinity, including many restaurants, cafes, cultural facilities, and OC Nový Smíchov. The project includes underground parking spaces and a restaurant on the ground floor of the building.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu710542
Dostupné od15. 3. 2022
Plocha38
Podlaží3

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDŽenské domovy
🚶 241 m (3 min)
PoštaPraha 53
🚶 301 m (4 min)
ObchodŽabka, a.s.
🚶 294 m (4 min)
BankaSberbank
🚶 215 m (3 min)
RestauraceTradice
🚶 165 m (2 min)
LékárnaNad Knížecí
🚶 217 m (3 min)
ŠkolaGymnázium Na Zatlance
🚶 276 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola Santoška
🚶 782 m (9 min)
Sportoviště
🚘 1 832 m (4 min)
Hřiště
🚶 363 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.