Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyKarla Čapka, Unhošť - Unhošť, Středočeský kraj

Karla Čapka, Unhošť - Unhošť, Středočeský krajMHD 4 minuty pěšky • Výtah • Terasa 12 m²
Měsíční nájemné17 900 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Poplatky za energie1 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč

Máte o nabídku zájem?

Ušetřete 17 900 Kč na provizi a komunikujte se všemi majiteli.


RK NEKONTAKTOVAT! Pronajmu bytovou jednotku v novostavbě v Unhošti 2+kk, 43m2 s prostornou terasou 12m2 s v krásném klidném prostředí s pěkným výhledem, 3.p. s výtahem, bezpečnostní dveře, hlavní vchod na čip, velký sprchový kout. Použity byli velmi kvalitní materiály jak u samotné stavby, tak zařizovací předměty, byt je nezařízený, ale po dohodě možno odkoupit některý nábytek od současného nájemníka (postel, skříň, botník, sedačka - jiná než na fotce - Ikea bílá pro dva), ideální pro jednoho nebo pár bez dětí. Možnost umístění kol v uzamykatelné místnosti v suterénu. Vytápění na plynový kotel umístěný v suterénu. Ulice před domem je neprůjezdná, takže velmi klidná. V Unhošti najdete vše pro bezstarostný život. Jen pár kroků od domu se nachází školka i škola, svou oblíbenou kavárnu najdete díky vůni čerstvě pražené kávy, čerstvé pečivo koupíte v místní pekárně. Za rohem supermarket Penny. K aktivnímu odpočinku láká sportovní hala nebo golfové hřiště Botanica Golf. Autem jste za pouhých 12min. na Praze 6 - Divoké Šárce nebo metru "A" Nádraží Veleslavín nebo na Zličíně, je zde i zastávka busu pražské MHD. Nájem 17.900tis.+ poplatky cca 4500kč (zálohy na topení, vodu, odvoz odpadu atp.) plus elektřina. Neplatíte provizi RK!

Residential new unit for rent in Unhošť 2 + kk, 43 m2 with a spacious terrace of 12 m2 in very quiet neighborhood, High-quality materials were used both for the construction itself and for the furnishing items. Apartment is not furnished, but IT Is possible to buy some furniture from The present tenant.The street in front of the house is impassable, so very quiet. In Unhošť you will find everything for a comfortable life. Just a few steps from the house there is a kindergarten and school, you will find your favorite cafe thanks to the smell of freshly roasted coffee, you can buy fresh pastries in the local bakery. There is also a supermarket around the corner . The sports hall or the Botanica Golf course invite you to relax.It si only 12 minutes away by car to Prague 6, there is also a bus stop of the Prague public transport - PID.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu710556
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 6. 2024
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha55
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Bezbariérový přístup
MHD 5 minut pěšky
Terasa 12 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDUnhošť náměstí
🚶 405 m (5 min)
PoštaUnhošť
🚶 733 m (9 min)
ObchodPENNY
🚶 441 m (5 min)
BankaČSOB
🚘 7 454 m (12 min)
RestauraceSokolovna
🚘 3 613 m (5 min)
LékárnaArnika
🚶 623 m (7 min)
ŠkolaZákladní škola Svárov
🚘 3 746 m (6 min)
Mateřská škola
🚘 2 379 m (6 min)
SportovištěSportovní hala
🚶 815 m (10 min)
HřištěKoželužka
🚶 661 m (8 min)

Vzdálenost k:

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.