Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+kk • 140 m² bez realitkyMichalská, Litoměřice - Litoměřice, Ústecký kraj

Michalská, Litoměřice - Litoměřice, Ústecký krajMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno
Cena9 740 000 Kč

Tato nemovitost již od 41 307 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Velmi atraktivní byt v centru Litoměřic s úžasným výhledem na historickou část města 2NP o výměře 140m2. Byt má dispozici 3 ložnice, obývák s kuchyni, jídelnu a velkou lodžii, koupelnu vybavenou jak vanou, tak sprchovým koutem, zvlášť WC. Byt má zánovní plynový kondenzační kotel pro vytápění a ohřev vody a funkční stylová krbová kamna. K bytu patří „vinný“ sklep 12 m pod úrovní chodníku, úložný prostor na sportovní a jiné vybavení a poměrná část půdy. Dům má společný dvůr ve vnitrobloku (bezpečné pro malé děti). Je cca 200 m od historického náměstí. Vynikající občanská vybavenost, úřady, školy, školky, zdravotní střediska, pojišťovny, banky, restaurace, sportovní zařízení atd. Vše v dochozí vzdálenosti, bez potřeby auta. Velmi dobrá i dopravní obslužnost vlaky autobusy (spoj do Prahy každou hodinu cesta 55 minut). Parkování je možné v rezidenčních zónách v centru (parkovací karta 1500/rok).

Very attractive apartment in the center of Litoměřice with an amazing view of the historic part of the 2nd floor with an area of 140 square meters. The apartment has 3 bedrooms, living room with kitchen, dining room and large balcony, bathroom equipped with both bath and shower, separate toilet. The apartment has a new gas condensing boiler for heating and hot water and a functional stylish fireplace. The apartment includes a "wine" cellar 12 m below the sidewalk, storage space for sports and other equipment. The house has a common courtyard (safe for small children). It is about 200 m from the historic square. Excellent civic amenities, offices, schools, kindergartens, health centers, insurance companies, banks, restaurants, sports facilities, etc. All within walking distance, no need for a car. Very good transport links by bus (connection to Prague every hour, trip takes 55 minutes). Parking is possible in residential areas in the center (parking card 1500 / year).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu711462
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 8. 2022
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
Užitná plocha140
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
MHD 2 minuty pěšky
Lodžie

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDMírové náměstí
🚶 161 m (2 min)
PoštaLitoměřice 1
🚶 467 m (6 min)
ObchodVečerka
🚶 61 m (1 min)
BankaUnicredit
🚶 100 m (1 min)
RestauracePivovarský sál
🚶 98 m (1 min)
LékárnaU Matky Bože
🚶 153 m (2 min)
Škola1. KŠPA
🚶 309 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 454 m (5 min)
SportovištěSokol
🚶 794 m (10 min)
HřištěRákosníčkovo hřiště
🚶 709 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.