Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 103 m²Mánesova, Praha - Vinohrady

Mánesova, Praha - VinohradyMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah
Cena16 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 69 976 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Komfortní luxusní vybavený byt 3+1 (100 m2) v rozšířeném centru Prahy s velkou terasou (10 m2) - ideální bydlení v centru megapolise na prestižní adrese v ul. v ulici Mánesova: pár set metrů od Muzea.

Velmi dobře řešený byt po rekonstrukci v zvýšeném přízemí činžovního domu z 19. století s reprezentativními společnými prostory je velice vkusně, stylově a citlivě zařízen, nabízí prostorný obývací pokoj, samostatnou kuchyň s jídelnou a kuchyňskou linkou s kompletní sadou vestavěných úsporných spotřebiči (myčka, sklokeramická deska, multifunkční trouba, mikrovlnná trouba a odsavač par), kvalitní dřez, lednice s mrazákem atd.. Dále v bytě nalezneme 2 samostatné ložnice a koupelnu s vanou, koupelnu se sprchou a dvě toalety.

Dům prošel kompletní rekonstrukcí s důrazem na zachování řady původních historických prvků – nová střecha, stoupačky, elektrické rozvody atd. Byt je po rekonstrukce, dlažba v předsíni, na chodbě a v kuchyni. Velkou výhodou bytu jsou vyšší stropy 3,8 m.

Výhodou lokality je především pěší vzdálenost (5 min.) od Muzea, zároveň však je dům umístěn v klidové zóně stranou rušnější Vinohradské ulice. Mimořádná občanská vybavenost nabízí veškeré možnosti, které náročný moderní životní styl vyžaduje: zde naleznete nepřeberné množství výborných restaurací, kaváren a obchodů, školky, školy, pošta. K procházkám a relaxaci můžete využít nejenom vlastní terasu ale taky Riegrové sady, které nabízejí spoustu volnočasových aktivit.

Byt je ideálním řešením pro ti, kdo hledá pohodlný byt s nádechem atmosféry staré Prahy, zároveň bude poskytovat dostatek soukromí, a přitom se snadno a rychle dostanete kamkoli budete potřebovat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu711646
Dispozice3+1
Dostupné od24. 3. 2022
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha103
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 2 minuty pěšky
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDNa Smetance
🚶 134 m (2 min)
PoštaPraha 24
🚶 349 m (4 min)
ObchodSelaVita
🚶 185 m (2 min)
BankamBank
🚶 252 m (3 min)
RestauraceLa Vie
🚶 1 m (0 min)
LékárnaDr. Max
🚶 160 m (2 min)
ŠkolaZákladní škola Na Smetance
🚶 205 m (2 min)
Mateřská škola
🚶 205 m (2 min)
Sportoviště
🚶 459 m (6 min)
HřištěU Draka
🚶 698 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.