Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyPodolská, Praha - Podolí

Rezervováno
Podolská, Praha - PodolíMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce48 000 Kč


Pronájem bytu 2+KK, 50 m2 v naprosto klidné části Prahy 4, u Podolské vodárny. Byt je umístěn v přízemí cihlového nově renovovaného domu s orientací do vzrostlé klidné zahrady. Byt je základně vybaven (pračka, sklokeramická varná deska, trouba, lednice, alarm, WIFI, kabelová televize (internet a kabelovou televizi stačí pouze přihlásit u poskytovatele služeb.). K bytu náleží i samostatný větší sklep. Vytápění a teplá voda je zajištěna vlastním plynovým kotlem s regulací. Dům se nachází v klidné ulici s dobrou dopravní dostupností MHD (tramvaj 3min, autobus 5min, metro 10min).

Okolí pro odpočinek i aktivity – plavecký stadion Podolí, pláž a sportovní areál Žluté lázně, cyklostezka, Náplavka s farmářskými trhy každý víkend, kavárničky, obchody, restaurace, památková oblast Vyšehrad. Vhodné pro jednu osobu nebo pár, pro studenty a profesionály bez domácích mazlíčků. Na přání nájemníka je možné doplnění zařízení a vybavení dle domluvy.

Ihned k nastěhování. Parkování před domem.

Pronájem 16000 + 4000 poplatky + elektřina a plyn platí nájemce na základě vyúčtování. Vratná záloha dvou měsíční nájemné bez poplatků.

Premium apartment for rent 2+KK, 50 sqm in a very quiet part of Prague 4, near Podolská vodárna. The apartment is located on the ground floor of a newly renovated brick house with an orientation to a mature quiet garden. The apartment is basically equipped (washing machine, stove, oven, fridge, alarm, WIFI, cable TV (internet and cable TV only need to sign up with the service provider.). The apartment also has a separate larger cellar. Heating and hot water is provided by its own gas boiler with regulation. The house is located in a quiet street with good public transport accessibility (tram 3min, bus 5min, metro 10min).

Area for relaxation and activities - swimming stadium Podolí, beach and sports complex Žluté lázně, bike path, Náplavka with farmers markets every weekend, cafes, shops, restaurants, Vyšehrad conservation area. Suitable for single person or couple, for students and professionals without pets. At the request of the tenant, it is possible to add furnishings and equipment as agreed.

Immediately for moving in. Parking in front of the house.

Rent 16000 + 4000 fee + electricity and gas paid by the tenant on the basis of the bill. Refundable deposit of two months rent without fees.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu712727
Dispozice2+kk
Dostupné od4. 4. 2022
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha50
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Sklep

V okolí nemovitosti najdete

MHDKublov
🚶 238 m (3 min)
PoštaPraha 49
🚶 491 m (6 min)
ObchodPotraviny
🚶 273 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 285 m (3 min)
RestauraceNa Staré Sokolovně
🚶 309 m (4 min)
LékárnaLékárna v Podolí
🚶 480 m (6 min)
ŠkolaZákladní škola Nedvědovo náměstí
🚶 254 m (3 min)
Mateřská školaVysehrad Monsters
🚘 1 881 m (6 min)
SportovištěWellness Club MIDA
🚶 287 m (3 min)
Hřiště
🚶 151 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.