Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+1 • 160 m² bez realitkyMezi zahradami, Hovorčovice - Hovorčovice, Středočeský kraj

Mezi zahradami, Hovorčovice - Hovorčovice, Středočeský kraj
Měsíční nájemné22 000 Kč


Velmi prostorný dům s velkou zahradou, půdou, garáží a dalším parkovacím místem na zahradě. Zahrada nabízí soukromí ze všech stran.

V přízemí domu je kuchyňe vybavená lednicí, kombinovanou troubou a myčkou, rozměrná samostatná komora, jídelna, obývací pokoj se vstupem na zahradní terasu, garáž, wc a prádelna.

V patře je velká ložnice se střešními okny, dětský pokoj upravený pro malé dítě, pokoj s velkou šatní skříní, jeden návštěvní pokoj nebo dětský pokojíček, koupelna s rohovou vanou, sprchovým koutem a dvěmi umyvadly s velkým zrcadlem a samostatné WC s umyvadlem. V patře domu jsou dva balkóny.

V domě je barevný videovrátný Commax s videopamětí pro komunikaci s návštěvníky, elektronický zabezpečovací systém, zahradní hadice, sekačka a internet (1024/1024 bez omezení, nesdílený vč. wifi po domě a zahradě)

Některé vybavení domu může po dohodě zůstat k užívání (různé regály, pračka, šatní skříň, aj.). Doporučuji osobní prohlídku.

K nastěhování: 1/09/2008

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu7129
Dispozice5+1
VlastnictvíOstatní
Plocha160
Podlaží1
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.