Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 4+1 • 180 m² bez realitkyHusova, Železnice - Železnice, Královéhradecký kraj

Husova, Železnice - Železnice, Královéhradecký krajVybaveno • Garáž
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce38 000 Kč


Nabízíme k pronájmu pěkný udržovaný zděný rodinný dům (RD) 4+1 po rekonstrukci s plastovými okny a dveřmi, bazénem s terasou, tělocvičnou (popř. i jiné využití), s venkovním posezením pod přístřeškem a pergolou s ohništěm a venkovním i vnitřním krbem, saunou a garáží před RD a krásnou okrasnou zahradou, ze které je výhled mj. na kopec Železný. V domě jsou zavedeny všechny IS (elektřina, plyn a kanalizace). Voda z vlastní studny s možností napojení vody z městského řadu z garáže.

V RD v přízemí je velká vstupní hala s posezením, spíž, WC, koupelna s vanou s vířivkou, pračka, šatna, kuchyň se zánovní kuch. linkou, velký OP. V prvním patře ložnice, pracovna s internetem, tělocvična (ev. jiné využití). Pokoj v podkroví. Vytápění a ohřev vody plynovým kotlem.

RD se nachází v menším malebném bývalém lázeňském městě Železnice se spoustou památek, např. empírovou radnicí, muzeem, kostelem, 6 km od okresního města Jičín, v Českém ráji 5 km od rekreační oblasti Prachovských skal a Jinolických rybníků, nedaleko od Krkonoš (nejbližší sjezdovka cca 7 km, Špindlerův mlýn cca 40 km), Praha cca 100 km (autobusem i vlakem cca 1,5 h). V místě je mj. zákl. škola, školka, zdravotní středisko, několik obchodů, restaurací a služeb, sportovní areál s umělým povrchem i na tenis. V Jičíně je mj. Aguapark, venkovní koupaliště, zimní stadion, střední školy a značné množství kulturního i dalšího sportovního vyžití.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu713309
Dispozice4+1
Dostupné od1. 6. 2022
StavDobrý
Typ budovyCihla
Užitná plocha180
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku386
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 3 minuty autem

V okolí nemovitosti najdete

MHDŽeleznice
🚘 1 619 m (3 min)
PoštaŽeleznice
🚶 146 m (2 min)
Obchod
🚘 4 213 m (6 min)
BankaMoneta
🚘 5 306 m (7 min)
RestauraceHospoda u Jindry
🚶 111 m (1 min)
LékárnaU Brány
🚘 5 342 m (7 min)
ŠkolaZákladní škola - Bradlecká Lhota
🚘 2 145 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 4 428 m (6 min)
Sportoviště
🚘 2 228 m (3 min)
Hřiště
🚘 4 585 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.