Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 1063 m² bez realitkyÚhonice - Úhonice, Středočeský kraj

Úhonice - Úhonice, Středočeský kraj
Cena7 525 Kč

Tato nemovitost již od 32 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Krásný stavební pozemek Praha - západ Úhonice, 1063m2, výjimečný výhledem, polohou, soukromím, klidem (slepá ulice na okraji obce s plnou vybaveností). Žádné rušivé patogenní zóny, vysoká kvalita vzduchu, příroda v okolí na procházky, cyklo výlety. V územním plánu se jedná o plochu VB - Všeobecné bydlení ve stávající zástavbě (výhodnější regulativa oproti novým zástavbám) určeno pro stavbu rodinného domu, případně dvojdomu.

Již připojeno na 220/380V. Vodovod na hranici pozemku. Obecní kanalizace je vyprojektovaná, před realizací. Vlastní projekty sítí a příjezdu k domu jsou již hotové. Výhodou jsou 50/50 sdílené náklady na cestu a sítě od hranice obecní komunikace směrem k domu - více mailem nebo telefonicky.

Výborná dostupnost do Prahy, na letiště, dálnici (není slyšet), metro Zličín.

Prodej pod průměrnou cenou dle realitní cenové mapy, seriózní jednání - dohoda, sleva. Uvedená cena 7.525kč je za m2. Realitky prosím nevolat.

Building land with a total area of 1063 m2 with great view in Úhonice, district Prague - West.

Land is classified as VB - general housing and is situated on the edge of the existing development in a quiet street so that it guarantees enough privacy and an outstanding view. Electricity and water supply are brought to the boundary of the plot. The sewerage system is currently in the project finalization phase.

On the plot you will find an unobstructed view of forests, fields, local parish, spring orchards, all accompanied by western currents of the freshest air that Prague and the surrounding area offers - ideal for fans of a healthy lifestyle.

The neighboring forest will provide walking trails to nearby ponds and cycle paths. Must see, experience ... feel the environment.

It is a truly beautiful plot in a location that meets the high demands for healthy living with complete civic amenities, just minutes from Prague. Accessibility to Zličín - 10 min., Anděl - 25 min.

The average price according to the current real estate price map for the area is 8.702 CZK / m2. Selling for 7.525CZK / m2. More information and offers by email.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu714302
Dostupné od15. 4. 2022
Typ pozemkuStavební
Plocha1 063
Podlaží1

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 2 minuty autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDChýně jih
🚘 1 480 m (2 min)
PoštaÚhonice
🚘 2 001 m (2 min)
ObchodPotraviny Na Návsi
🚘 2 079 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚘 7 337 m (9 min)
RestauraceU veselého kuchaře
🚘 3 014 m (3 min)
Lékárna
🚘 4 391 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola a Mateřská škola Úhonice
🚘 2 170 m (3 min)
Mateřská školaLittle Monkeys Chyne
🚘 2 633 m (4 min)
SportovištěCS-Studio
🚘 4 039 m (8 min)
Hřiště
🚘 2 538 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.