Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 77 m² bez realitkySlezská, Praha - Vinohrady

Slezská, Praha - VinohradyMHD 3 minuty pěšky • Výtah • Balkón 2 m²
Cena13 000 000 KčUšetříte 1 500 000 Kč14 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 55 132 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji krásný a světlý byt 3+kk s balkónem a výhledem do parku Svatopluka Čecha. Umístěn je ve 3. patře majestátního domu s výtahem ve Slezské ulici, 2 minuty od stanice metra Jiřího z Poděbrad. Okna bytu jsou orientována na sever (do parku) a na jih (do vnitrobloku).

Dispozičně je byt rozdělen na kuchyň s obývacím prostorem se vstupem na balkón, ložnici, chodbu, dětský pokoj nebo pracovnu (samostatný vchod z chodby), koupelnu s toaletou.

Vysoké stropy 3,20, na podlahách repasované původní parkety, nová dřevěná špaletová okna s větračkou, nová kuchyňská linka také ve dřevě. Nový plynový kondenzační kotel, koupelna společně s rohovou vanou. V bytě byly zachovány všechny původní řemeslné prvky a je po rekonstrukci. Měsíční poplatky jsou 3 983 Kč.

Dům je také po kompletní rekonstrukci - střecha, výtah, společné prostory a fasáda. V plánu SVJ je renovace dveří bytů. V domě je 15 jednotek a stojí na vlastním pozemku. SVJ funguje dobře. Dům uklízí sám předseda, tudíž je velice čistý.

Dalším bonusem je, že se dá parkovat před domem a vždy se najde místo. Před domem je park, tudíž parkovací místa nejsou tak vytížená jako v ostatních částech Vinohrad.

Vinohrady jsou jednou z nejatraktivnějších pražských adres s historickou architekturou, vše obklopeno parky a zelení. V pěším dosahu je veškerá občanská vybavenost, školy, školky a spousta útulných kaváren, restaurací, také oblíbených trhů na náměstí Jiřího z Poděbrad.

773922429

I am offering for sale a beautiful and bright 3-room apartment with a balcony and a view of Svatopluk Čech Park. It is located on the 3rd floor of a majestic building with an elevator on Slezská Street - 2 minutes from the Jiřího z Poděbrad metro station. The apartment's windows are oriented to the north ( to the park) and to the south (to the courtyard).

The apartment boasts high ceilings (3.20), reconditioned original parquet floors, new wooden sash windows with fan, and new kitchen also in wood. In addition, it has a new gas condensing boiler and the bathroom has a corner bath and toilet. The apartment has preserved all the original craftsmanship elements and is after reconstruction.

The monthly fees, including the repair fund, are 3,983 CZK.

Our SVJ works well - the chairman himself cleans the whole building and he is particular about cleanliness.

The house underwent a complete reconstruction - roof, elevator, common areas and facade. There are 15 units in the building and it is privately owned.

Another bonus is that you can park vertically in front of the house and there is always a space. There is a park in front of the house so parking spaces are not as crowded as on other parts of Vinohrady.

Vinohrady is one of the most attractive Prague addresses with historical architecture, all surrounded by parks and greenery. Within walking distance are all amenities such as schools, kindergartens and plenty of cozy cafes, restaurants, as well as popular markets on Jiřího z Poděbrad Square.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu714322
Dispozice3+kk
Dostupné od15. 4. 2022
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha77
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 2 m²
MHD 3 minuty pěšky
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDJiřího z Poděbrad
🚶 256 m (3 min)
PoštaPraha 2
🚶 474 m (6 min)
ObchodShin Food
🚶 208 m (2 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 341 m (4 min)
RestauraceAmuni Pizzeria
🚶 196 m (2 min)
LékárnaU krále Jiřího
🚶 285 m (3 min)
ŠkolaZŠ s rozšířenou výukou jazyků
🚶 391 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Trojlístek
🚶 78 m (1 min)
SportovištěSokol Praha Královské Vinohrady
🚶 526 m (6 min)
Hřiště
🚶 147 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.