Pronájem bytu 4+kk • 113 m² bez realitky

Praha - HolešoviceMHD do minuty pěšky • Výtah • Sklep

Měsíční nájemné49 275 Kč

Základní nájemné43 775 Kč
Poplatky za energie5 500 Kč
Vratná kauce87 550 Kč

Máte o nabídku zájem?

Ušetřete 43 775 Kč na provizi a komunikujte se všemi majiteli.


Dům praguesiren je jednou z nejatraktivnějších novostaveb na Letné (letnaliving.cz). Na 5 podlažích se nachází 11 velkoryse zrekonstruovaných bytů o různých velikostech a vybavení. Veškerá infrastruktura v domě (potrubí, dráty, ústřední topení, střecha) je zcela nová. Vstupní chodba a centrální schodiště jsou extravagantní a reprezentativní.

Nabízený byt má 113 m2 a je jedním z nejkrásnějších bytů v domě. Má velmi prostornou obývací a kuchyňskou část, dvě samostatné ložnice (ložnice orientovaná do vnitrobloku je vybavena prostornou oddělenou šatnou), extravagantní koupelnu, oddělené WC a prostornou chodbu se šatnou a komorou. Všechny pokoje mají vysoké stropy, podlahy s voskovanými dubovými parketami, prostorné vestavěné skříně a nová zvuková a tepelně izolovaná okna. V kuchyni jsou všechny hlavní spotřebiče a pracovní deska z přírodního granitu. Koupelna je vybavená nábytkem a obklady ve stylu „Soho“. Klenotem koupelny je volně stojící vana. Další vybavení: pračka s integrovanou sušičkou, automatická vzduchová ventilace, historické radiátory, led osvětlení, domácí telefon s videem, bezpečnostní dveře, přístup na vysokorychlostní internet, prostorná sklepní místnost.

Dům praguesiren se nachází na pěší zóně v ulici Milady Horákové v městské čtvrti Letná, jedné z nejatraktivnějších rezidenčních oblastí v Praze. Oblíbené restaurace a bary, školy a školky i nespočet obchodů jsou v docházkové vzdálenosti. Letenské sady jsou odtud 5 minut. Přístup k MHD je perfektní (Strossmayerovo náměstí).

Máme zájem o stabilní dlouhodobou komunitu nájemníků, nikoli o krátkodobé nájemní smlouvy. Naše nájemní smlouva se uzavírá na dobu jednoho roku a automaticky se prodlužuje o další rok, pokud ji žádná ze stran dva měsíce před vypršením nájemní smlouvy nevypoví. Cena pronájmu je každoročně upravována o výši oficiálně oznámené míry inflace v ČR. Kauce činí dva měsíční nájmy.

praguesiren's house is one of the most attractive new building developments in Lená (letnaliving.cz). Spread over 5 floors there are 11 lavishly renovated apartments of different sizes and furnishings. The entire infrastructure in the house (pipes, lines, central heating, roof) is completely new. The entrance passage and the central staircase are extravagant and representative.

The apartment offered here is 113 square meters and one of the most beautiful apartments in the house. It has a very spacious living and kitchen area, two separate bedrooms (the bedroom facing the inner courtyard is equipped with a spacious walk-in closet), an extravagant bathroom, a separate toilet and a spacious corridor with cloakroom and storage room. All rooms have high ceilings, floors with waxed oak parquet, spacious built-in wardrobes and new sound and heat insulated windows. The kitchen has all the main appliances and a natural granite stone countertop. The bathroom is equipped with furniture and tiles in "Soho style". The freestanding bathtub is the definitive highlight of the bathroom. Further equipment features are: washing machine with integrated dryer, automatic fresh air ventilation, historic radiators, led lightning, video door intercom, security door, access to high-speed internet, spacious basement room.

praguesiren's house is located in the pedestrianized area of Milady Horákové Street in the urban center of Letná, one of the most attractive residential areas in Prague. Popular restaurants and bars, schools and kindergartens as well as countless shops are all within walking distance. Lena Park is 5 minutes away. The connection to the local public transport is perfect (Strossmayerovo náměstí).

Regarding the rental agreement: We are interested in a long-term stable community and not in short-term leases. Our rental contract has a fixed term of one year and is automatically extended by a further year if none of the parties declares something to the contrary two months before the end of the rental contract period. The rental price is adjusted annually in line with the officially announced inflation rate in the Czech Republic. The deposit is two months' rent.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu715590
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 6. 2022
VlastnictvíOsobní
PENBA
RekonstrukceKompletní
Plocha113
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Novostavba
Výtah
Sklep
MHD 1 minuta pěšky
CEZ

V okolí nemovitosti najdete

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Odebírejte novinky z realitního trhu