Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem chaty, chalupy 2+kk • 82 m² bez realitkyChrást , Chrást - Chrást u Plzně, Plzeňský kraj

Chrást , Chrást - Chrást u Plzně, Plzeňský krajVybaveno
Měsíční nájemné550 000 Kč


Cena včetně všech poplatků a veškerého právního servisu! Prodám dřevěnou patrovou chatu srubového typu s velkou terasou s nádherným výhledem na řeku a okolní volnou přírodu. Chata je na vlastním pozemku (320m2), zastavěná plocha 41m2 (nepočítám přístřešek na WC), v chatové osadě na okraji obce Chrást 25km od Plzně, na vyvýšeném místě přímo nad řekou Klabavou (nehrozí záplavy) s možností koupání a rybaření. Po příchodu od cesty (po schodech) vstoupíme na upravenou terasu, kde jsou položeny žulové, vyhlazené kameny a je zde též sloupek s el. proudem. Přes prostorný balkon s krásným výhledem vstoupíme do dolního patra. V dolním patře je velká místnost s plně vybaveným kuchyňským koutem(včetně kávovaru, el. sporáku, velkého sporáku na plyn včetně dvou velkých bomb na plyn, mikrovlnné trouby, veškerého kuchyňského náčiní, nové sady nerez hrnců atd.), pohovkou, jídelním koutem a krásným funkčním krbem (včetně krbového náčiní vyrobeného na zakázku kovářem), dále je zde velká lednice, TV, hifi věž (i na gramodesky) a videopřehrávač. V patře je prostorná mísnost na spaní (dvě letiště a dvě samostatné postele, druhá TV + krytý prostorný balkon se strolkem a křesílkem) - lze případně rozdělit na dvě místnosti. Hned pod chatou je místní zpevněná komunikace s možností parkování, k chatě od ní vedou schody, hned vedle cesty řeka. Pitná voda ve 100 metrů vzdálené studánce, užitková voda z řeky – čerpadlo, elektrika zavedena v celé chatě, suché (chemické) WC. Jako bonus přidáme loď (kanoe) včetně pádel, které zde jistě využijete. Nádherné klidné prostředí. Další foto a další podrobnosti dodám emailem. Chatu prodáváme včetně veškerého vybavení (peřiny, povlečení, kuchyňské náčiní, uvedená elektronika, postele, ostatní nábytek, radiátor na elektriku, TV včetně antény, osvětlení atd.), takže je ihned obyvatelná. Doporučuji rodinám s dětmi, rybářům, vodákům a milovníkům přírody. Vhodné i pro zájemce z Prahy ! Fotky na adrese:

http://picasaweb.google.cz/francovi4/ChataVChrastuUPlzne#

Odkaz na polohu chaty na mapě (č.p. je 61) :

http://maps.google.cz/maps?q=49.792275,13.503144&num=1&t=h&sll=49.795189,13.493989&sspn=0.057639,0.128059&hl=cs&brcurrent=5,0,0&ie=UTF8&ll=49.792211,13.503137&spn=0.00041,0.001353&z=20

Realitní kanceláře nevolejte!!!!! Jen přímí zájemci!!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu71564
Dispozice2+kk
Podlaží2
Plocha82
VybavenoVybaveno
Typ budovyDřevostavba

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.