Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 80 m² bez realitkyRezlerova, Praha - Petrovice

Rezlerova, Praha - PetroviceVybaveno
Měsíční nájemné13 500 Kč

+ Poplatky za služby4 500 Kč


Nabízím dlouhodobý pronájem bytu 3+1, který je ještě dále rozšířen o přístavbu v podobě další rozlehlé předsíně. Byt prošel naprosto kompletní a rozsáhlou rekonstrukcí. Podotýkám, že rekonstruováno bylo opravdu zcela vše. Nutno vidět! Byt je téměř kompletně vybaven. Jsou zde k dispozici nové nepoužité domácí spotřebiče a nábytek. Myslím, že obecně působí byt velmi luxusním dojmem. Viz. foto, které na požádání zašlu mailem. Součástí bytu je také prosklená lodžie s krásným výhledem. Byt se nachází v klidné a příjemné lokalitě s kompletní občanskou vybaveností nedaleko Hostivařské přehrady. Spojení 6 min. metro Háje. Od rekonstrukce v něm dosud nebydlel žádný nájemník. Vše tedy netknuté. Preferuji dlouhodobý pronájem, nejlépe pracujícímu manželskému serióznímu páru. Požaduji nekuřáky. Cena 18000,-Kč zahrnuje veškeré poplatky. Požaduji vratnou kauci ve výši jednoho měsíčního nájmu. Nejsem RK, tudíž bez další provize. Více informací Vám sdělím po telefonu či mailu.

We offer long term rental apartment 3 +1, which is further enhanced by an addition in the form of another large hall. The flat has been completely full and extensive reconstruction. I note that it was really completely rebuilt everything. Must see! The apartment is almost fully equipped. There are available new unused household appliances and furniture. I think that generally has to be a very luxurious feel. See photo by mail on request. Part of the apartment is glazed balcony with beautiful views. The apartment is located in a quiet and nice area with complete civic amenities near the Hostivař´s dam (Hostivařská přehrada). It´s only 6 minutes to the metro station Háje by bus. From the reconstruction there is no tenant yet lived. Prefer long term lease, preferably married worker serious couple. Request for non-smokers. Price 18000,-CZK includes all fees. I require a refundable deposit equal to one month's rent. I'm not Estate Agency, so no additional commission. More information will tell you over the phone or e-mail.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu71586
Dispozice3+1
Podlaží5
Plocha80
VybavenoVybaveno
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.