Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 41 m² bez realitkyPod Hájem, Králův Dvůr - Králův Dvůr, Středočeský kraj

Pod Hájem, Králův Dvůr - Králův Dvůr, Středočeský krajMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Cena4 450 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 872 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Hledáte bydlení s výhledem do přírody, ale zároveň s dobrou dostupností služeb? Nabízím Vám možnost přímé koupě slunného bytu do osobního vlastnictví s dispozicí 2kk v klidné části situované na rozhraní obcí Beroun a Králův Dvůr.

Nabízený byt se nachází ve druhém patře z celkových tří podlaží bytového domu, který je pravidelně udržovaný. V nedávné době proběhla výměna oken za plastová, zateplení fasády, pokládka nové dlažby v prostorech suterénu a v květnu tohoto roku dojde k renovaci chodeb. Dům je vybaven kamerovým zabezpečením a přístupový systém je řešený čipem. Parkovacích stání je dostatek, není tak problém parkovat u domu i více aut.

K bytu náleží dva úložné prostory. První se nachází v suterénu domu a druhý je na patře v bezprostřední blízkosti bytové jednotky.

Nabízená jednotka prošla v tomto roce celkovou rekonstrukcí při dodržení aktuálních trendů a potřeb moderního bydlení.

Po příchodu do bytu je umístěný domovní intercom s možností ovládaní vchodového zámku do domu, který je vybaven kamerou pro snažší identifikaci návštěvníků. Vchodové dveře splňují protipožarní normy a jsou osazeny bezpečnostním kováním i zámkem. Původní rozvody elektrřiny byly vyměněny za měďěné s novým rozvadečem a jističi dle aktuálních norem. Voda a odpad jsou rozvedeny v plastovém potrubí od stoupaček, které jsou v celém domě také v plastovém potrubí. Koupelna je zděná (Ytong) a je kompletně vybavená. Dlažba s tóny šedé, černé a bílé a obklad bílý matný. Umyvadlo zahrnuje závěsnou skříňku se dvěma šuplíky, sprchový kout s integrovanou sprchou a závěsné WC se sedátkem s tlumeným chodem při sklopení. Topný žebřík je elektrický s možností nastavení termostatické regulace. Koupelnové zrcadlo je ovládané dotykem, poskytuje možnost vyhřívaní při nadměrné kondenzaci vodních par proti zamlžení a je vybaveno dvěma USB porty pro nabíjení např. mobilního telefonu. Umístění pračky na prádlo je řešeno vedle sprchového koutu. Stěny v celém bytě jsou nově štukované s bílou neutrální výmalbou. Interierové dveře jsou nově osazeny včetně obložek v antracitovém odstínu. Laminátová plovoucí podlaha je švýcarské výroby v nádechu světle šedého dřeva a je položena v jednom celku bez přechodových lišt. Součástí rekonstrukce je i nově zařízená kuchyňská linka. Skřínky jsou lesklé bíle, pracovní deska a obklad v dekoru černé břidlice. Vestavné spotřebiče zahrnují odsávač par (vedený do stoupaček), sklokeramická varná deska Electrolux, horkovzdušná trouba Electrolux, myčka nádobí Beko s funkcí světelného ukazatele na podlaze v případě mytí, granitový dřez s odkapávačem a baterií Grohe. Osvětlení pracovní desky je řešeno led páskem. Stropní světla jsou led s neutrální barvou i světelným tokem a jejich rozmístění poskytuje po setmění světelnou pohodu. Tu si můžete doplnit novými žaluziemi s celostínící technologií. Při rekonstrukci jsme kladli důraz na dostatečné množství zásuvek. V každém pokoji je umístěna anténní zásuvka, datová zásuvka pro internetové připojení v obývacím pokoji. Design celého bytu byl koncipován ve stylu prolínání tří barevných odstínů s důrazem na kvalitu použitých materiálů a provedených prací.

Měsíční náklady činí 2.700 Kč plus elektřina od Čezu. Výše záloh dle spotřeby domácnosti. Výhodou bytového družstva je dobré hospodaření, které je aktuálně bezdlužné.

Jen pár kroků od domu se nachází obchod s potravinami a drogerií, mateřská školka 5 minut chůzí, základní škola 5 minut chůzí a spoustu možností volnočasových aktivit v nedalekém okolí.

PRO REALITNÍ KANCELÁŘE: NEMÁM ZÁJEM NABÍZET PRODEJ BYTU FORMOU ZPROSTŘEDKOVÁNÍ, KONTAKTUJTE MĚ VÝLUČNĚ JEN TEHDY, POKUD MÁTE REÁLNÉHO KUPUJÍCÍHO. RESPEKTUJETE TAK ŠETŘENÍ MÉHO I VAŠEHO ČASU. ĎĚKUJI ZA POCHOPENÍ

Looking for living with a view of nature, but with good access to services? I offer you the possibility of direct purchase sunny apartment in personal property disposition 2kk situated in a quiet area between the villages of Beroun and the King's Court.

The flat is on the second floor of a three storey residential building, which is regularly maintained. In the recently held plastic windows, facades, laying new tiles in the basement areas, and in May this year will be renovating hallways. The house is equipped with security cameras and access control system is designed chip. Parking spaces are enough, not as a problem to park at the house and several cars.

The apartment has two storage spaces. The first is located in the basement and the other is on the floor near the residential units.

Offered unit underwent a complete renovation this year in compliance with the current trends and the needs of modern living.

Upon arrival to the apartment is located in the house intercom with control lock entrance to the house, which is equipped with a camera for easier identification of visitors. Entrance doors comply with fire prevention standard and are equipped with safety fittings and locks. Initial distribution elektrřiny were exchanged for copper with new switchgear and circuit breakers according to current standards. Water and waste are discussed in the plastic pipes from pipes that are throughout the house also in the plastic pipe. The bathroom is walled (Ytong) and is fully equipped. Paving tones of gray, black and white tiles and white matte. Sink includes hanging locker with two drawers, shower with integrated shower and hanging toilet with seat with soft running when it is folded. Electric heating ladder with adjustable thermostatic control. Bathroom mirror is controlled by touch, provides an opportunity eatable excessive condensation and anti-fog is equipped with two USB ports for charging eg. Mobile phone. Location of washing machines is solved next shower. The walls throughout the apartment are newly plastered with white neutral color schemes. Interior doors are newly equipped including jambs anthracite. Laminate flooring is a Swiss production in a hint of light gray wood is placed in one piece without transition moldings. The reconstruction is newly equipped kitchen. Boxes are shiny white, worktop and tiles decor in black slate. Integrated appliances include a suction hood (guided in pipes), ceramic hob Electrolux Electrolux oven, dishwasher Beko function indicator light on the floor in the case of washing, granite with a sink and Grohe. Lighting of the worktop is solved LED strips. Ceiling lights are LEDs with a neutral color and luminous flux and their deployment provides comfort after dark light. Here you can add new blinds with shading technology. During reconstruction, we emphasized sufficient amount outlets. Each room is located antenna socket, data socket for internet connection in the living room. The design of the entire apartment was designed in the style of blending three colors with an emphasis on the quality of materials used and work performed.

Monthly cost is 2,700 CZK plus electricity from CEZ. The amount of the advance by household consumption. The advantage of a housing cooperative is good management, which is currently bezdlužné.

Just a few steps from the house there is a grocery and drugstores, kindergarten 5 minutes walk, primary school 5 minutes walk and plenty of recreational opportunities nearby.

FOR REAL ESTATE AGENTS: I'm not interested OFFER FOR SALE OF FLAT THROUGH MEDIATION contact me exclusively IF YOU HAVE A REAL BUYER. Thus respecting MY INVESTIGATION I your time. THANK YOU FOR UNDERSTANDING

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu716347
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 5. 2022
Podlaží2
Typ budovyPanel
VytápěníÚstřední
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha41
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 5 minut pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDKrálův Dvůr, škola
🚶 379 m (5 min)
PoštaKrálův Dvůr u Berouna
🚘 1 572 m (3 min)
Obchod
🚶 533 m (6 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 554 m (3 min)
RestauracePizzeria – Steak – House Atrium
🚶 511 m (6 min)
LékárnaLékárna Beroun v Lékařském domě
🚘 1 300 m (3 min)
ŠkolaZákladní a Mateřská škola Králův Dvůr
🚶 536 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola "Pod Hájem"
🚶 204 m (2 min)
SportovištěTělocvična ZŠ
🚶 476 m (6 min)
Hřiště
🚶 312 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.