Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 65 m² bez realitkyVoříškova, Brno - Kohoutovice, Jihomoravský kraj

Voříškova, Brno - Kohoutovice, Jihomoravský krajMHD 6 minut pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Cena5 999 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 441 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím Vám ke koupi byt s dispozicí 3+1 v osobním vlastnictví v jedné z nejvíce žádaných lokalit města Brna, tedy městské části Kohoutovice.

Byt se nachází ve čtvrtém nadzemním podlaží bytového domu s výtahem. Celý dům prošel v minulosti revitalizací, která obsahovala výměnu plastových oken a zateplení fasády. Díky tomu se zlepšila energetická hospodárnost celé budovy, PENB: C.

V letech 2012 proběhla modernizace bytu, především se jednalo o zděné jádro s novou koupelnou a WC, dále o krytiny podlah (keramická dlažba na chodbě, v koupelně a kuchyni, plovoucí laminátová podlaha v obývacím pokoji), nové omítky, elektřinu v mědi, nové stupačky a vnitřní omítky. Celková užitná plocha bytu je 65 m2 včetně příslušenství (balkon, sklep).

Byt je orientovaný na východ (obývací pokoj s balkonem, kuchyně s jídelnou a jeden z obytných pokojů) a jih. Zároveň je z bytu díky orientaci celého domu hezký výhled na Brno.

Dispozice bytu je následující: vstupní chodba (8,4 m2), pokoj č. 1 (16 m2) se vstupem na balkon (4,8 m2) orientovaný na východ, kuchyně s jídelnou (10,8 m2) orientace na východ, pokoj č. 2 (8,2 m2) orientace na východ, pokoj č. 3 (11,9 m2), orientace na jih, koupelna s WC (4 m2) sklep (1,5 m2).

Vytápění bytu i ohřev teplé vody je řešeno dálkově s odpočtovými měřidly v každé místnosti. Byt je připojen ke všem inženýrským sítím, tedy elektřině, zemnímu plynu, veřejnému vodovodu i veřejné kanalizaci.

Aktuálně je vše v dobrém stavu a nabízí se možnost rovnou se do bytu nastěhovat a začít bydlet, zároveň tak jej využít jako investici k pronájmu v této žádané lokalitě.

Kohoutovice patří mezi jednu z nejoblíbenějších díky své občanské vybavenosti a zároveň blízkosti přírody. Hned za bytovým domem se nachází Obora Holedná, velmi blízko je supermarket Albert, Lidl, dětské hřiště, tenisové kurty, fotbalové hřiště, kavárny, lékárna, mateřská i základní škola, dostupnost MHD. Zkrátka a dobře vše, co si slibujete od bydlení na dobré adrese. Možnost parkování před bytovým domem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu716422
Dispozice3+1
Dostupné od1. 5. 2022
Podlaží4
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
RizikaPrověřit »
Užitná plocha65
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceJádro

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah
Sklep
MHD 2 minuty autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDVoříškova
🚶 537 m (6 min)
PoštaBrno 23
🚘 894 m (2 min)
ObchodVečerka
🚶 122 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 265 m (2 min)
RestauraceMontana
🚶 583 m (7 min)
LékárnaPharmaPoint
🚶 537 m (6 min)
ŠkolaZákladní škola a Mateřská škola Chalabalova
🚘 1 287 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Adélka
🚶 559 m (7 min)
SportovištěJuventus
🚘 1 036 m (3 min)
Hřiště
🚶 481 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.