Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 67 m² bez realitkyZdíkovská, Praha - Smíchov

Zdíkovská, Praha - SmíchovMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Garáž
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby5 500 Kč
+ Vratná kauce46 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu byt 3+1 67m2, který se nachází v 3. patře celkem čtyřpatrového staršího, ale velmi udržovaného zděného bytového domu v klidné rezidenční části Prahy 5, na pomezí čtvrtí Smíchov a Břevnov.

Byt má slunnou, jižně orientovanou lodžii s pěkným výhledem do okolí a na Prahu. Jsou zde tři samostatné neprůchozí pokoje přístupné ze vstupní chodby, samostatná kuchyně, koupelna s vanou a samostatné wc. Dále je zde k využití prostorný zděný sklep v polosuterénu a společná kočárkárna a sušárna. K domu náleží velká oplocená zahrada s malým dětským hřištěm jen pro členy SVJ, na kterou je vidět z lodžie bytu. Byt je ve velmi dobrém stavu, udržovaný, částečně zařízený (dle dohody), s plně vybavenou kuchyní a vestavěnou pračkou.

Ideální lokalita s krátkým dojezdem do centra, ale přitom klidná a obklopená zelení. Pár set metrů od domu začíná park Ladronka se známou in-line dráhou a dalšími volnočasovými aktivitami (outdoor gym, tenisové kurty, restaurace, venkovní grilovací místa, dětská hřiště). Za ladronkou dále navazuje Obora Hvězda (cca 2km od bytu). Dále je v dochozí vzdálenosti přírodní památka Skalka s navazujícím parkem, známe rugbyové hřiště a klub Tatra Smíchov, tenisové kurty, fotbalové hřiště. Naproti bytovému domu v ulici Zdíkovská je soukromá Montesori školka. V současné době probíhá podél ulice Podbělohorská výstavba luxusní rezidence Císařská vinice (nyní téměř hotová hrubá stavba), která ještě zvedne prestiž lokality a součástí projektu jsou i navazující obchody a služby.

Je zde výborné dopravní spojení, v nejbližším okolí se nachází dvě autobusové zastávky (dojezd na Anděl 8min, Petřiny 15min, Dejvická 15min, Jinonice 15min). Autem 7min Anděl, letiště 17min, Pražský hrad 7min. V klidné jednosměrné ulici před domem je parkování na modrých zónách (+ několik míst mimo zónu), dále možnost parkování bez zóny na soukromém pozemku SVJ pár desítek metrů od domu - zde je možnost pronájmu samostatné garáže dle dohody (patří k bytu).

Nabídka přímo od majitele - neplatíte provizi RK. Cena za měsíc 23000Kč + poplatky dle počtu osob a spotřeby (zálohy na vodu a ohřev, ústřední topení s centrální kotelnou pro celý bytový dům, elektřina, internet, odvoz odpadu), pro dvě osoby cca 5500-6000Kč. Vratná kauce ve výši dvou měsíčních nájmů. Realitní kanceláře prosím nekontaktovat, děkuji.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu716838
Dispozice3+1
Dostupné od6. 6. 2022
Podlaží3
Typ budovyCihla
ProvedeníStandardní
Plocha67
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
Lodžie
MHD 1 minuta pěšky
Sklep
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDSpiritka
🚶 89 m (1 min)
PoštaPraha 69
🚘 4 351 m (7 min)
ObchodKrámeček
🚘 1 141 m (3 min)
BankaČSOB
🚘 4 527 m (7 min)
RestauraceSpiritka
🚶 693 m (8 min)
LékárnaLékárna Bělohorská
🚘 4 132 m (7 min)
ŠkolaCesta k úspěchu
🚘 4 450 m (7 min)
Mateřská škola
🚘 1 823 m (5 min)
SportovištěSportovní klub Čechie Smíchov
🚶 419 m (5 min)
Hřiště
🚶 464 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.