Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy • 125 m² bez realitkySkryje - Skryje nad Berounkou, Středočeský kraj

Skryje - Skryje nad Berounkou, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena4 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 812 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme ke koupi dvě zrekonstruované částečně propojené chaty v krásném, klidném místě Skryje nad Berounkou. Obě chaty prošly rekonstrukcí. Větší z chat v roce 2012, menší v roce 2021/2022, tam nyní probíhají dokončovací práce. Obě mají evidenční čísla a svoji přípojku el. energie, větší z chat navíc i možnost 380V. Voda z vlastní studny. Rozvody vody přivedeny jak do kuchyně, tak i koupelen se splach. WC a sprchovými kouty. Ohřev teplé vody zajištěn v každé chatě el. zásobníkovým ohřívačem. Odvod odpadu do jímky. Vytápění kamny na tuhá paliva.

Větší chata dispozice - ložnice, kuchyň, obytná místnost se vstupem na prostornou terasu (nutno opravit), koupelna se splach. WC a sprchovým koutem, komora, obytné podkroví s bytelným a bezpečným schodištěm a podlahou z dřevěného masivu. Obytné podkroví připraveno pro osazení světel a zásuvek. Před chatou starší houpačka k relaxaci.

Menší chata 45 m2: rekonstrukce se nyní dokončuje. Kompletně nová střecha, podlaha, nová kuchyňská linka, el. sporák, koupelna se splach. WC a sprchovým koutem, komora pro uskladnění drobných věcí a prostorná krytá terasa obložená nově dřevěnými palubkami. Chaty možno ihned užívat. Parkování přímo u chat.

Chaty jsou postaveny v krásném místě, řeka Berounka nedaleko cca 2 min. chůze. Místem protéká Zbirožský potok a vlévá se o kousek dále do řeky Berounky. V okolí velké množství zajímavých míst, cca 2 km Skryjská jezírka, dále hrad Týřov, Křivoklát, známá restaurace "U Rozvědčíka" aj. Ideální místo vzhledem k hlubokým lesům k houbaření, rybaření. Nebo jen tak vychutnávat klid s kávou na terase.

Výhodnost dvou chat nabízí využívat širší rodinou nebo jednu využívat, druhou pronajímat. Nebo obě řešit jako investici.

Orientační vzdálenost Rakovník 25 km, Plzeň 50 km cca 50 min., Praha na Metro Zličín také cca 50 km.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu716917
DispoziceOstatní
Dostupné od4. 5. 2022
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha125
VybavenoČástečně
Plocha pozemku1 008
Typ budovyCihla

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 5 minut autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDSkryje
🚘 2 120 m (5 min)
PoštaSkryje u Rakovníka
🚘 2 113 m (6 min)
Obchod
🚘 2 201 m (6 min)
RestauraceU Trilobita
🚘 2 125 m (6 min)
Škola
🚘 2 072 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Slabce
🚘 11 425 m (17 min)
Hřiště
🚘 12 775 m (17 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.