Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyČechova, Praha - Bubeneč

Čechova, Praha - Bubeneč
Měsíční nájemné11 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Nově rekonstruovaný světlý byt v krásné a klidné lokalitě, pár kroků do parku Stromovka, pár minut do Letenských sadů. V blízkosti bytu jsou dětská hřistě, kavárny, restaurace.. bydlení v jedné z nejkrásnějších ulic v Praze. Velmi dobrá dopravní dostupnost - tři minuty pěšky na tramvaj směr Vltavská a Hradčanská, na metro do 10 minut z domu. V bytě jsou dva pokoje - ložnice a kuchyň s prostorem pro jídelní stůl, je možné využít také sklepní prostor.

K nastěhování: 10/8/2008

Newly reconstructed two room apartment located in a calm central part of Prague. Only a couple steps from Stromovka park, and a couple minutes walk to Letna park. Cechova street is considered by many to be one of the most beautiful streets in Prague. There are play grounds, cafes, restaurants, pastry shops, and a grocery store close to the house. The tram stop is three minute walk, and connects to the both the red line at Vltavska, or the green line at Hradcanska within 10 minutes. Walking downtown takes 15 minutes through Letna Park. The apartment has two rooms- bedroom, and a kitchen with space enough for a dinner table. Not furnished, the kitchen includes an oven and a fridge. Furniture may be added under conditions.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu7175
Dispozice2+kk
VlastnictvíOstatní
Plocha40
VybavenoNevybaveno
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.