Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyKlukovická, Praha - Stodůlky

Klukovická, Praha - StodůlkyMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízíme k pronájmu moderní velmi světlý byt 2+kk po kompletní rekonstrukci o velikosti 45 m². Byt je vzdálen 5 minut chůze od stanice metra Luka a 7 minut od stanice metra Stodůlky na trase metra B. Rekonstrukce bytu byla dokončena v květnu 2021.

Nová zděná koupelna s pračkou a velmi prostorným sprchovým koutem je propojená s toaletou. V celém bytě jsou instalovány sádrokartonové stropy s LED osvětlením poskytující spoustu světla i luxusní vzhled. V pokojích jsou plastová okna a nové bílé žaluzie. V předsíni a koupelně je položená kvalitní dlažba, v pokojích i v kuchyňském koutě odolná vinylová podlaha.

Z předsíně, která je vybavena velkou skříní s velkorysým úložným prostorem, šatním panelem a botníkem se vstupuje do samostatného pokoje a také do obývacího prostoru propojeného s kuchyňským koutem. Moderní prostorná kuchyňská linka je vybavená myčkou, digestoří, elektrickou troubou, sklokeramickou deskou a velkou lednicí.

Byt se nachází v 6. patře sedmipatrového panelového domu s výtahem. Dům i střecha jsou zatepleny. V plánu je výstavba vlastní plynové kotelny.

V okolí je dostupná veškerá občanská vybavenost – potraviny, dětské hřiště, MŠ, ZŠ, Kulturní dům Mlejn, stanice autobusu, pošta, zdravotní poliklinika. Nákupní galerie Luka Living je vzdálena 5 minut od domu. Metropole Zličín, Shopping park Zličín a IKEA jsou vzdáleny dvě stanice metrem.

Parkování je možné na ulici před domem.

Možnost sportování a dalších volnočasových aktivit v krásném Centrálním parku, Dalejském a Prokopském údolí.

Majitel preferuje dlouhodobý pronájem. Nájemné činí 16000 Kč a zálohy na služby jsou 3000 Kč. Záloha za elektrickou energii cca 1000 Kč. Při podpisu smlouvy nájemník hradí první nájemné a vratnou kauci ve výši 25.000 Kč.

Do bytu je zaveden internetový kabel společnosti Vodafone, který není zahrnut do poplatku. Nájemce si internet sjedná na své jméno sám.

Byt bude volný k nastěhování od 1.6.2022. Je ideální pro páry, nekuřáky bez domácích mazlíčků.

Vzhledem k aktuálnímu extrémnímu zájmu ze strany ukrajinských uprchlíků a souvisejícímu přetížení telefonních linek tímto žádáme všechny vážné zájemce, aby nás kontaktovali formou sms/emailu. Ozveme se vám brzy zpět. Bohužel aktuálně není v naší moci přijímat všechny hovory ani volat zpět na všechny zmeškané hovory. Děkujeme za pochopení.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu717571
Dispozice2+kk
Dostupné od30. 5. 2022
Podlaží6
Typ budovyPanel
RekonstrukceKompletní
Plocha45
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
Parkování
MHD 1 minuta pěšky
Sklep
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDSídliště Stodůlky
🚶 98 m (1 min)
PoštaPraha 515
🚶 582 m (7 min)
ObchodNorma
🚶 453 m (5 min)
BankaČSOB
🚶 591 m (7 min)
RestauraceMaják
🚶 499 m (6 min)
LékárnaDr.Max
🚶 108 m (1 min)
ŠkolaZákladní škola Kuncova
🚶 642 m (8 min)
Mateřská školaMateřská škola Šikulka
🚶 220 m (3 min)
SportovištěBA Sparta Praha
🚶 585 m (7 min)
Hřiště
🚶 216 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.