Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitky

Soukenická, Praha - Nové MěstoMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž

Měsíční nájemné68 300 Kč

Pokračovat na rezervaci

Tuto nabídku můžete rezervovat na Flatio.

Základní nájemné51 225 Kč
Poplatky za energie17 075 Kč

SOUK42 Luxusní nový 1-pokojový apartmán |Centrum. - Zcela nový jednopokojový apartmán | 1 koupelna (2020)

- Velmi světlý a prostorný (50m2)

- Centrum Prahy, klidná ulice, 350m od Palladia

- Podzemní garáže, výtah v budově

Interiér zcela nového vybaveného bytu s jednou ložnicí tvoří obývací pokoj s jídelním koutem, plně vybavená otevřená kuchyň a pracovní prostor. K dispozici je tichá ložnice se spoustou úložného prostoru a koupelna se sprchovým koutem. Designové vybavení, vysoce kvalitní materiály, podlahy z masivního dřeva, betonové stropy a velká okna tvoří výjimeční luxus, vhodný i pro ty nejnáročnější hosty. Celý byt byl nedávno navržen tak, aby splňoval nejvyšší standardy a požadavky moderního bydlení.

- Kvalitní vybavení a provedení, klimatizace, velká okna, dřevěné podlahy, dlažba, vestavěné úložné prostory, pračka, sušička, myčka, mikrovlnná trouba kávovar, TV, fén, rozkládací pohovka, high speed wifi

Residence:

Tento apartmán se nachází šestipodlažní, zcela nové residenci Soukenická (2020) se zachovalou historickou čelní fasádou, která doplňuje jedinečnou kombinaci moderního stylu s historickými prvky. Tato unikátní rezidence, která se nachází na prestižní adrese v centru Prahy, má velmi prostorné, světlé a plně zařízené apartmány, kde byly použity nejkvalitnější materiály a interiérové prvky. V residenci je podzemní garážové stání a výtah.

Soukenická je spravovaná jako hotel s recepcí 24/7, veškeré služby a pravidelný úklid je Vám k dispozici.

Lokalita:

Soukenická se nachází v prestižní lokalitě v centru Prahy, ve velmi klidné a bezpečné ulici. Rezidence Soukenická má velmi výhodnou polohu v samém centru města s plnou občanskou vybaveností v bezprostředním dosahu (obchody, restaurace, fitness centrum, kavárny ..), 350 m od nákupního centra Palladium a metra Náměstí Republiky (trasa B) a tramvajových a autobusových spojů a jen pár minut chůze na Václavské náměstí.

SOUK42 Luxury new 1bedroom apartment | Center. - Brand new one-bedroom apartment | 1 bathroom (2020)

- Very bright and spacious (50m2)

- Center of Prague, quiet street, 350m from metro Náměstí Republiky

- Underground parking, elevator in the building

The interior of this apartment features a living room with a dining area, a fully fitted open kitchen, and a working area. There is a master bedroom with plenty of storage space and a bathroom with a walk-in shower. The luxury apartment features concrete ceilings, high-quality wooden floors, and huge windows, making it exceptionally bright and sunny. The whole apartment has been recently designed to meet the highest standards and demands of modern living.

- High-quality furnishing and design, air conditioning, large windows, wooden floors, tiles, built-in storage wardrobes, washing machine, dryer, dishwasher, microwave, coffee maker, toaster, TV, hairdryer, fold-out sofa, high-speed wifi

The Residence:

Soukenická Residence is a six-story fully new residence (2020) with a preserved historical front facade that complements a unique combination of modern style with historical elements. Building amenities include underground garage parking and an elevator.

Soukenická is managed like a hotel with a 24/7 front desk, fulltime on-site maintenance and housekeeping department

Location:

Soukenická is situated in a prestigious location in the center of Prague, located in a very quiet private, and secure street. Soukenická residence is conveniently located in the very city center with full amenities within instant reach (shops, restaurants, fitness center, cafes..), 350 m from Palladium Shopping center and metro Náměstí Republiky (line B) and tram and bus links, and just a few minutes' walk to Wenceslas Square.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu717616
Dispozice2+kk
Dostupné od6. 7. 2022
Plocha50
VybavenoVybaveno

Co tato nemovitost nabízí?

Internet
Výtah
MHD 2 minuty pěšky
Energie
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Odebírejte novinky z realitního trhu