Pronájem bytu 2+1 • 45 m² bez realitky

Pekařská, Staré Brno, Jihomoravský krajMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno

Měsíční nájemné23 400 Kč

Pokračovat na rezervaci

Tuto nabídku můžete rezervovat na Flatio.

Základní nájemné17 550 Kč
Poplatky za energie5 850 Kč

Byt 2+1 v blízkosti centra. Nabízím k pronájmu vybavený byt 2+1 nacházející se na ulici Pekařská jen 5 minut pěšky od historického centra Brna. Náměsti Svobody je 10 minut pěšky a hlavní nádraží 12 minut pěšky. V blízkosti jsou dvě tramvajové zastávky Nemocnice u sv. Anny (tramvaje č. 5 a 6) a Šilingrovo náměstí (tramvaj č. 12).

Byt se skládá z předsíně, prostorné hlavní místnosti, menšího pokoje, kuchyně, koupelny a samostatné toalety. V hlavní místnosti se nachází manželská postel a pohovka. V menším pokoji jsou dvě jednolůžka. Kuchyně je vybavená stolem se židlemi, nádobím, potřebami pro vaření, sporákem, lednicí, mikrovlnou troubou a rychlovarnou konvicí. Součástí bytu je pračka, žehlící prkno, žehlička, povlečení a ručníky. V případě dlouhodobvějšího pobytu je po domluvě možné dovybavit dalším nábytkem.

Byt se nachází ve 4. patře v budově bez výtahu a je orientován do ulice. Parkování u bytu je zdarma jen o víkendu, ve všední dny je parkování zdarma 900m od bytu.

Apartment with two bedrooms.. I am offering for rent a furnished apartment 2 + 1 located on Pekařská Street, only a 5-minute walk from the historical center of Brno. Freedom Square is a 10-minute walk away and the Main Railway Station is a 12-minute walk away. Nearby are two tram stops Nemocnice u sv. Anny (trams no. 5 and 6) and Šilingrovo náměstí (tram no. 12).

The apartment consists of an entrance hall, a spacious main room, a small bedroom, a kitchen, a bathroom and a separate toilet. In the main room there is a double bed and a sofa. There are two single beds in the smaller room. The kitchen is equipped with a table with chairs, utensils, cooking utensils, a stove, a refrigerator, a microwave and an electric kettle. The apartment has a washing machine, ironing board, iron, bed linen and towels. In the case of a longer stay, it is possible to add additional furniture upon agreement.

The apartment is located on the 4th floor of a building without an elevator and is oriented to the street. Free parking around apartment is only during weekend, during workdays free parking is 900m from apartment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu717719
Dispozice2+1
Dostupné od1. 7. 2022
Plocha45
VybavenoVybaveno
Podlaží5

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 2 minuty pěšky
O2Advertisement

V okolí nemovitosti najdete

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Odebírejte novinky z realitního trhu