Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 200 m² bez realitkyNučice, Nučice - Nučice, Středočeský kraj

Nučice, Nučice - Nučice, Středočeský kraj
Cena8 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 37 965 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Zrekonstruovaný statek (2x budova, 1x stodola), pozemek o výměře 1718 m2 v obci Nučice vzdálený 33km východně od Prahy, vhodný k bydlení i k podnikání. Dvě obytné budovy, první o výměře 93m2 s terasou a možností dostavby obytného patra, druhá budova moderně přestavěný bývalý seník, v přízemí 58m2 se saunou, výřivkou a kulečníkem, v 1. patře 58m2 otevřený obytný prostor s kuchyní a barem, ve 2. patře 52m2 ložnice a koupelna. Stodola - nebytový prostor, v přízemí 140m2 betonová podlaha, v patře 140m2 dřevěná podlaha, s balkonem a prosklenou stěnou. Na zahradě terasa s bazénem, grilem a letní kuchyní, vlastní studna. Možnost přikoupit sousedící pozemek 2844m2. Nutno vidět, RK nevolat!

Renewed homestead (2 houses, 1 barn), homestall 1718m2 located in villlage Nučice, 33km east from Prague, suitable for both, personal and enterprise use. Two inhabitable buildings, first 93m2 with terrace and possibility to build another inhabitable floor above it, second building is modern rebuild former loft, in ground-floor with sauna, whirlpool and snooker, in first floor 58m2 open space room with kitchen and bar, in second floor 52m2 bathroom and bedroom. In barn is 2x 140m2 of space with balcony and glass roof, floor in ground made of concrete, in upper is floor made of wood. In the garden is a terrace with pool, grill and summer kitchen, also own well. It's possible to separately buy also the neighbouring 2844m2 lot. Best to see on your own eyes. No Estate agency please!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu71786
DispoziceOstatní
Typ budovyCihla
Plocha200
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.