Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+kk • 188 m² bez realitkyBudětsko - Budětsko, Olomoucký kraj

Budětsko - Budětsko, Olomoucký krajMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Cena1 290 500 Kč

Tato nemovitost již od 5 473 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


V rámci insolvenčního řízení dlužníků Pavel Vrba a Anežka Vrbová, insolvenční řízení vedené pod sp. zn. KSBR 56 INS 28325/2019 u Krajského soud v Brně, nabízíme k prodeji soubor nemovitých věcí:

- pozemek par. č. st. 19/2, zastavěná plocha a nádvoří (zbořeniště),

- pozemek parc. č. st. 19/3, zastavěná plocha a nádvoří, na pozemku stojí stavba: Budětsko, č.p. 116, rod. dům,

- pozemek parc. č. 1331, ostatní plocha

vše zapsáno na listu vlastnictví 169, katastrální území Budětsko, obec Budětsko, okres Prostějov, vedené Katastrálním úřadem pro Olomoucký kraj, katastrální pracoviště Prostějov. Výše uvedené pozemky jsou ve výlučném vlastnictví dlužníka Pavel Vrba.

- budova č.p. 116, Budětsko, způsob využití rodinný dům, nacházející se na parcele St. 19/3 (LV 169), katastrální území Budětsko, obec Budětsko, okres Prostějov, zapsané na listu vlastnictví 474, vedené Katastrálním úřadem pro Olomoucký kraj, katastrální pracoviště Prostějov, budova se nachází ve společném jmění manželů dlužníků

Budova č.p. 116 je řadový krajní objekt rodinného domu, částečně podsklepený, se dvěma nadzemními podlažími. Budova je zděná, zdivo tloušťky pouze 30 cm, střecha sedlová, bleskosvod chybí, fasáda břízolitová, okna plastová a převážně dřevěná zdvojená. Vytápění je ústřední, plynový kotel a kotel na tuhá paliva. Teplá voda je z boileru. Dispozičně se jedná o byt 5+1 se dvěma koupelnami a průjezdem. Budova je z roku 1989, bez větších oprav či rekonstrukcí, pouze část oken byla vyměněna za plastová před 5 lety. Stav domu je podprůměrný, vlivem snížené tloušťky obvodových stěn a následně nedostatečné tepelné izolace dochází ke kondenzací vlhkosti v rozích a vzniku plísní. Objekt je napojen na elektřinu, vodu ze studny jiného vlastníka, kanalizaci a plyn. Přístup do domu je přes pozemek jiného vlastníka . Ve 2. NP jsou propojovací dveře do sousedního domu.

Prohlídka budovy není možná vzhledem k tomu, že do budovy je možný pouze vstup přes pozemek ve vlastnictví 3. osoby.

Minimální cena za soubor výše uvedených nemovitých věcí, tj. budovy č.p. 116 a pozemků st. 19/2, st. 19/3 a 1331 je ve výši 1.290.500,-Kč. Nabídky zasílejte na e-mail: insolvence.uradnickova@gmail.com, do předmětu zprávy napište NABÍDKA NA ODKUP BUDOVY VČ. POZEMKŮ - MANŽELÉ VRBOVI. Výše uvedený majetek bude prodán zájemci s nejvyšší nabídkou. Nejzazší termín pro zaslání nabídky je do 10.6.2022 do 23:59 hod. Následně budou nabídky vyhodnoceny, všem zájemcům bude sděleno, zda předložili nejvyšší nabídku či nikoli a bude dán případný termín pro zvýšení nabídky. Soubor výše uvedených nemovitých věcí bude prodán zájemci s nejvyšší nabídkou.

Kupní cena musí být zaplacena nejpozději při podpisu kupní smlouvy. Poplatek za podání návrhu na vklad vlastnického práva bude hrazen stranou kupující. Insolvenční správce neodpovídá za stav věcí, věci jsou prodávány tak, jak jsou.

V případě doplňujících dotazů kontaktujte insolvenčního správce Mgr. Markétu Úradníčkovou na uvedené e-mailové adrese.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu718166
Dispozice5+kk
Dostupné od1. 7. 2022
StavDobrý
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha188
VybavenoČástečně
Plocha pozemku94
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 4 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDBudětsko
🚶 355 m (4 min)
PoštaKonice
🚘 3 180 m (4 min)
Obchod
🚶 519 m (6 min)
RestauraceRybářská bašta u Šmídů
🚘 3 132 m (4 min)
LékárnaLékárna Konice
🚘 3 160 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola
🚶 486 m (6 min)
Mateřská škola
🚘 3 085 m (4 min)
Sportoviště
🚘 3 507 m (5 min)
Hřiště
🚘 2 638 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.