Pronájem bytu 1+1 • 28 m² bez realitky

Pekařská, Staré Brno, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Terasa

Měsíční nájemné23 250 Kč

Pokračovat na rezervaci

Tuto nabídku můžete rezervovat na Flatio.

Základní nájemné17 438 Kč
Poplatky za energie5 812 Kč

Pěkný apartmán v blízkosti centra. Byt 1+1 na ulici Pekařská. Byt se skládá z hlavní místnosti, malé kuchyně, koupelny a předsíně. V hlavní místnosti se nachází manželská postel, rozkládací křeslo (vhodné na krátkodobé spaní, nebo pro dítě) a psacího stolu se židlí. Dále je v bytě plně vybavená samostatná kuchyně s varnou deskou, mikrovlnou troubou, lednicí a posezením pro 2. Součástí je prostorná terasa s posezením a pěkným výhledem.

Centrum města je vzdáleno jen 5 minut pěšky a v bezprostřední blízkosti se nacházejí potraviny, restaurace a další služby. Do 2 minut pěšky od bytu se nachází zastávka tramvají 5,6 a 12 - přímé spojení na hlavní nádraží, Českou, Mendelovo náměstí a další. V bytě je wi-fi a součástí je i povlečení a ručníky, které je možné jednou týdně vyměnit. V kuchyni je veškeré vybavení potřebné pro vaření. Součástí je lednice, pračka, rychlovarná konvice a sporák.

Byt se nachází v 5. patře v budově bez výtahu.

V případě jakýchkoliv doplňujících dotazů se prosím na mě neváhejte obrátit. Spravujeme více bytů, a tak je možné v případě potřeby zajistit doplňující vybavení.

Apartment with terrace in the center. Apartment 1 + 1 on Pekařská street. The apartment consists of a main room, a small kitchen, a bathroom and a hall. In the main room there is a double bed, a sofa bed (suitable for short-term sleeping) and a desk with a chair. The apartment also has a fully equipped separate kitchen with hob, microwave, refrigerator and seating for 2. There is a spacious terrace with seating and nice views.

The city center is just a 5-minute walk away and there are food, restaurants and other services in the immediate vicinity. Within 2 minutes walk from the apartment there is a tram stop 5,6 and 12 - direct connection to the main railway station, Česká, Mendel Square and more. The apartment has wi-fi and includes bed linen and towels, which can be changed once a week. The kitchen has all the equipment needed for cooking. It includes a fridge, washing machine, electric kettle and stove.

The apartment is located on the 5th floor in a building without an elevator.

If you have any additional questions, please do not hesitate to contact me. We manage more apartments, so it is possible to provide additional equipment if necessary.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu718183
Dispozice1+1
Dostupné od13. 6. 2022
Plocha28
VybavenoVybaveno

Co tato nemovitost nabízí?

Internet
Terasa
Energie
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Odebírejte novinky z realitního trhu