Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 204 m² bez realitkyTřeboňská, Rudolfov - Rudolfov u Českých Budějovic, Jihočeský kraj

Třeboňská, Rudolfov - Rudolfov u Českých Budějovic, Jihočeský krajMHD do minuty pěšky • Parkování • Garáž
Cena10 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 44 488 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


V obci Rudolfov, vzdálené pouze 4 km od Českých Budějovic, prodáme dvougenerační rodinný dům (zastavěná plocha 102 metrů) na pozemku 666 metrů a samostatný sousední stavební pozemek (s vlastním vjezdem) o rozloze 1003 metrů čtverečních (celkem 1660 metrů čtverečních). Upřednostníme prodej obou nemovitostí jako celku, po dohodě je samozřejmě možný i prodej každé nemovitosti zvlášť. Z nemovitosti je mimořádný, ojedinělý výhled do krajiny (Šumava, Kleť, České Budějovice). Rodinný dům je dvougenerační, každý z bytů lze využívat samostatně (samostatné vstupy do každého z bytů z verandy). Dům byl postavený v roce 1976 a je z větší části původním stavu. Ve spodním patře je byt 3+1 v původním stavu, horní byt 2+1 s balkónem je po částečné rekonstrukci a je možné jej okamžitě obývat (nová plastová okna s trojskly, nové podlahy, vymalováno). V patře je prostorná půda, ze které lze vybudovat další místnost. Dům je celý podsklepený (5 místností - garáž, dílna, kotelna, sklad, spižírna), sklepy jsou suché a prostorné s možností různého využití. V domě je plynový kotel a kotel na tuhá paliva, kanalizace zatím není (je naplánována v Územním plánu). Volný ihned. Druhá nemovitost - samostatný stavební pozemek (s vlastním vjezdem) o rozloze 1003 metrů poskytuje mimořádný klid a soukromí (nutno vidět), na pozemku jsou vzrostlé stromy a stavba stodoly, kterou lze po drobných úpravách využívat jako garáž apod. Sítě vedou na hranici pozemku, kanalizace není (ale počítá se s ní v Územním plánu obce).

Městečko Rudolfov leží jen 4 km od Českých Budějovic, zastávka MHD je 300 metrů od domu. Je zde veškerá občanská vybavenost (škola, školka, lékař, obchody...), krásná příroda, bohaté možnosti sportovního vyžití. Rudolfov žije bohatým kulturním životem a konají se zde v průběhu roku četné společenské akce.

Soubor nemovitostí nabízí široké možnosti využití - v domě mohou pohodlně bydlet dvě rodiny, na pozemku lze postavit dům a oba byty ve stávajícím domě pronajímat, nebo v jednom z bytů bydlet, druhý pronajímat a velký pozemek v krásné lokalitě v bezprostřední blízkosti krajského města vlastnit jako investici k dlouhodobému zhodnocování finančních prostředků.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu718201
DispoziceOstatní
Dostupné od31. 5. 2022
StavDobrý
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha204
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku1 669
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Parkování
MHD 1 minuta pěšky
Sklep
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDRudolfov, zámek
🚶 65 m (1 min)
PoštaRudolfov
🚶 339 m (4 min)
Obchod
🚘 4 458 m (8 min)
BankaZlatá investiční banka
🚘 5 221 m (8 min)
RestauraceU Havlů
🚘 2 072 m (3 min)
Lékárna
🚘 3 831 m (7 min)
ŠkolaZákladní škola Rudolfov
🚶 511 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola Rudolfov
🚶 599 m (7 min)
SportovištěStěna Lanovka
🚘 4 945 m (7 min)
Hřiště
🚘 1 414 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.