Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 7+1 • 250 m² bez realitkyHájecká, Červený Újezd - Červený Újezd, Středočeský kraj

Hájecká, Červený Újezd - Červený Újezd, Středočeský krajMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování
Měsíční nájemné49 000 Kč

+ Poplatky za služby9 000 Kč
+ Vratná kauce98 000 Kč


Nabídka dlouhodobého bydlení ve vile o ploše cca 250 m2 z 30. let 20. století projektované žákem Jana Kotěry citlivě zrekonstruované s ohledem na původní prvky renomovaným architekrem a vybavené stylovým nábytkem pro ty, kteří hledají genius loci. Ideální pro rodinné bydlení vzhledem k charakteru lokality prvorepublikové osady uprostřed přírody, přitom 15 mins od letiště a 20 mins od Prahy 6. Občanská vybavenost 5 mins autem od domu. Dům sestává ze čtyřech podlaží (1PP + 3NP). První podlaží se skládá z obývacího pokoje vybaveného krbem s jídelním koutem, salonu (dětské herny), pracovny, koupelny, a rozměrné samostatné kuchyně s podávacím oknem na východní terasu. Druhé podlaží má celkově tři pokoje. Dominantou je ložnice rodičů s walk-in šatnou a přístupem na jižní terasu, z které lze pozorovat hvězdnou oblohu. Dále je zde dětský pokoj přístupný z ložnice rodičů, druhá ložnice, koupelna a samostatná šatna. Třetí nadzemní podlaží sestává z haly s kuchyňskou linkou, koupelny a prostorného obývacího prostoru. Dům má k dispozici sklokeramický bazén o rozměrech 6x3 metry, víceúčelové hřiště na basketbal, fotbal, florbal či minitenis, hřiště na minigolf. Na pozemku jsou vzrostlé stromy a udržovaná prvorepubliková zahrada. Možnost pohodlného parkování na pozemku i vně. Dům je osazen izolačními okny s dobovými prvky. Dům má EZS a je napojen na PCO. Topení řešeno kondenzačním kotlem a krbem na dřevo. Nízké měsíční poplatky za energie. Možnost vícegeneračního bydlení vzhledem k samostatné jednotce ve 3. NP. Při dlouhodobém pronájmu možná dohoda o ceně.

Long-term rental of a villa with an area of ​​approximately 250 sq. m from the 1930s, sensitively renovated with respect to the original elements by a renowned architect and equipped with stylish furniture for those looking for genius loci living. Ideal for family living due to the nature of the location of the First Republic settlement in the middle of nature, while 15 minutes from the airport and 20 minutes from Prague 6. Civic amenities 5 minutes by car from the house. The house consists of four floors (basement and three floors). The first floor consists of a living room equipped with a fireplace with a dining area, a lounge (children's playroom), a study, a bathroom, and a spacious separate kitchen with a serving window to the east terrace. The second floor has a total of three rooms. The dominant feature is the parents' bedroom with a walk-in closet and access to the south terrace, from which the starry sky can be observed. There is also a children's room accessible from the parents' bedroom, a second bedroom, a bathroom and a separate dressing room. The third floor consists of a hall with a kitchen, a bathroom and a spacious living area. The house has a ceramic pool measuring 6x3 meters, multipurpose basketball, football, floorball or mini tennis court plus a small mini golf course. The lot has mature trees and a well-kept garden. Possibility of convenient parking on the lot and outside. The house is equipped with insulated windows that have the original antique elements. The house has an burglar alarm and is connected to the remote security agency. Heating is provided by a condensing gas boiler and a wood-burning fireplace. Low monthly energy charges. Possibility of multi-generational housing due to a separate unit on the 3rd floor. Price arrangement possible for long-term tenants.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu718305
Dispozice7+1
Dostupné od16. 5. 2022
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
Užitná plocha250
VybavenoČástečně
Plocha pozemku1 300
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Terasa
Lodžie
MHD 1 minuta pěšky
Balkón
Sklep
Parkování

V okolí nemovitosti najdete

MHDČervený Újezd
🚶 50 m (1 min)
PoštaUnhošť
🚘 3 458 m (4 min)
ObchodŽabka
🚶 122 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 3 308 m (3 min)
Restaurace
🚘 1 750 m (2 min)
LékárnaArnika
🚘 3 378 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola Svárov
🚘 988 m (1 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 5 243 m (6 min)
SportovištěStáj u Divoké Leny
🚘 2 764 m (4 min)
Hřiště
🚘 1 048 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.