Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 176 m² bez realitkyVítězství, Děčín - Křešice u Děčína, Ústecký kraj

Vítězství, Děčín - Křešice u Děčína, Ústecký krajČástečně vybaveno • Parkování • Garáž
Cena7 150 000 Kč

Tato nemovitost již od 30 323 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme ke koupi 15tiletou novostavbu RD 4+1 s garáží a zastřešeným parkovacím stáním o zastavěné ploše 146 m2 a pozemkem o celkové výměře 1234 m2 v Děčíně – Křešicích, v klidné lokalitě na rozhraní Česko-Saského Švýcarska, Labských pískovců a Českého středohoří. Dům se nachází na předměstí, jako poslední ve slepé ulici na konci zastavitelné plochy územního plánu města. Za domem jsou už jen les, louky a pastviny pro koně (ideální pro romantiky a především děti). Lze chodit do přírody, na houby a toulky lesem, nedaleko rozhledna Chlum, cyklostezka cca 350 m od domu, obchody, školky, školy, autobusová zastávka MHD, obchody, lékaři v docházkové vzdálenosti 5-10 min. od domu. Celý RD s přilehlým pozemkem, je ideálním místem pro klidný a bezpečný rodinný život ve městě, a přesto jakoby na vesnici a v přírodě, nabízející relaxaci, pěstování plodin, grilování a plnohodnotný ekologicky udržitelný životní styl.

Dispozice domu:

Přízemí: přes krytou verandu je vstup do přízemí domu, které disponuje 6 místnostmi: 1) vstupní hala, 2) WC s umyvadlem, 3) technická místnost s šatnou, 4) Jídelna s kuchyňskou linkou, 5) špajz, 6) prostorný obývací pokoj, ze kterého vede schodiště do patra.

V patře je taktéž 6 místností a balkon se vstupem na půdu. 1) vstupní hala, 2) dětský pokoj, 3) studentský pokoj, 4) ložnice (se vstupem na balkon), 5) koupelna (se vstupem na balkon), 6) WC.

Půda: z balkonu je přes výsuvné schodiště vstup na půdu s pochozí výškou a otevřeným prostorem, momentálně využívaným na sušení prádla a jako úložný prostor.

Vytápění je elektrickým kotlem nebo krbovými kamny s výměníkem, radiátory s termo-ventily, pokojový termostat. Teplou vodu zajišťuje kombinovaný el. 200l bojler. Hlavní el. jistič – 32A. Sazba D45d (220V/380V). Voda je napojena na městský vodovod, s tlakem přes - 7,5 Bar. Dům má vlastní čističku odpadních vod (neplatí se stočné). Sítě jsou vedeny na vlastním pozemku podél příjezdové cesty od hlavní silnice. Veškerá stavební dokumentace k nahlédnutí. Měsíční náklady pětičlenné rodiny jsou celkem cca 5000,- Kč.

Zahrada: meruňky, višně, třešně, vinná réva. Součástí zahrady je skleník a ohniště s dřevníkem lemované smrky a okrasnými tůjemi. Velké parkoviště ze zámkové dlažby je lemováno tvarovaným živým plotem z buxusů. Dvě zastřešená parkovací stání s výškou pro vozidla až 3,4 m. Příruční sklad - pracovna (dříve garáž). Celý pozemek rovinatý, RD je uprostřed pozemku – slunce po celý den, naopak v parných dnech příjemné poležení v chladném stínu stromů.

RD se nenachází v oblasti přírodních ani jiných katastrof, není zatížen žádným úvazkem či břemenem a prodávající jsou zároveň jediní vlastníci nemovitosti (neplatí se provize RK).

Prohlídky domu si rezervujte na emailu.

Právní služby samozřejmostí.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu718355
Dispozice4+1
Dostupné od1. 8. 2022
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha176
VybavenoČástečně
Plocha pozemku1 234
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Garáž
Parkování
MHD 1 minuta autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDBoletice n.L., Koruna
🚶 603 m (7 min)
PoštaDěčín 9
🚘 860 m (1 min)
ObchodKaufland
🚘 4 150 m (7 min)
BankaFio banka Děčín
🚘 5 301 m (8 min)
RestauraceŠvejk
🚘 5 107 m (6 min)
LékárnaU Václava
🚘 3 379 m (5 min)
ŠkolaČVUT Děčín
🚘 4 348 m (5 min)
Mateřská školaLesní klub Jurta
🚘 2 199 m (3 min)
SportovištěStřelnice
🚘 1 652 m (2 min)
HřištěBezbariérové hřiště v přírodním stylu
🚘 2 157 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.