Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 41 m² bez realitkyČernokostelecká, Praha - Strašnice

Developerský projekt
Černokostelecká, Praha - StrašniceNovostavba • Sklep 1,5 m²
Cena5 092 500 Kč

Tato nemovitost již od 21 597 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Developer Vám nabízí ke koupi byt č.41 v projektu "Rezidence Černokostelecká 6". Jedná se o účelný byt 2+kk, nacházející se ve 4.NP, přičemž jeho orientace je na jiho-západ, do dvora.

Dům, ve kterém se nabízená jednotka nalézá, leží ve Strašnicích. Byl postavený ve funkcionalistickém slohu na konci 30. let 20. století. V současnosti prochází společné prostory v domě rekonstrukcí snažící se o zachování původního genia loci, ovšem s použitím moderních prvků, které Vám zaručí top kvalitu bydlení.

V rámci celkové rekonstrukce domu instalujeme nový výtah, kompletně měníme veškeré páteřní sítě (voda, odpad, elektro, data, topení), budujeme novou centrální plynovou kotelnu, opravujeme obě fasády, měníme střešní krytinu atd..

Tento byt nabízíme ve stavu "Shell & Core", tedy s přivedenými novými sítěmi na kraj jednotky, instalovanými novými radiátory, vyměněnými okny a novými vstupními dveřmi. V případě zájmu nabízíme celkovou rekonstrukci bytu od stavební firmy.

Byt bude připraven k předání do konce října tohoto roku.

The developer offers you to buy apartment No.41 in the project "Rezidence Černokostelecká 6". This is a purposeful apartment 2 + kk, located on the 4th floor, with its orientation is south-west, facing the courtyard.

The house in which the offered unit is located is situated in Strašnice. It was built in functionalist style at the end of the 1930s. Currently, the common areas in the house are undergoing reconstruction trying to preserve the original genius loci, but using modern elements that will guarantee top quality living.

As part of the total reconstruction of the house, we are installing a new elevator, completely changing all the backbone networks (water, drainage, electricity, data, heating), building a new central gas boiler room, repairing both facades, changing the roofing etc..

We offer the apartment in a condition with new mains brought to the edge of the unit, new radiators installed, windows replaced and new entrance door. If you are interested, we offer a complete renovation of the apartment by a construction company.

The apartment will be ready for handover by the end of October this year.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu718358
Dispozice2+kk
Dostupné od12. 5. 2022
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha41
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 1,5 m²

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.