Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 390 m² bez realitkyLitenčice - Litenčice, Zlínský kraj

Litenčice - Litenčice, Zlínský krajMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Garáž • Balkón 1 m² • Sklep 50 m² • Terasa 90 m²
Cena9 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 38 169 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prosluněný, Maximálně Soběstačný (pitná studna,krb) Samostojící Podsklepený Rodinný Dům 9 + 1 po Kompletní Rekonstrukci s Nízkými Náklady na Energie (cca 20 tis ročně kombinace dřevo & plyn) v Malebné krajině Úrodného údolí v Podhůří Buchlovských Hor (Chřibů) s Nádherným Výhledem do Zeleně a Maximálním Soukromím 30 min od Brna s Kompletní Občanskou Vybaveností v Městysu Litenčice.

Více foto: https://1url.cz/Mr0l7

https://www.virtualtravel.cz/export/litencice2/

Fota z léta nemají novou omítku(dům-ploty)

Sjezdovka 15 min - www.stupava.cz

Dům vhodný k Rodinnému Bydlení, jako Rekreační Objekt nebo Investiční Záměr na Pobytové Pronajímání jako Rodinná Vila - Prázdninový Dům.

Stěny z broušených cihel 45 cm. Rekonstrukce dokončena konec 2022 včetně zateplení fasády. Dvojitě Zateplená Střecha - Dodatečný Sádrokartonový Podhled s Čedičovou Vatou.Nová Plastová Okna 3 sklo s bezpečnostním sklem Connex v celém Domě. Nové Rozvody Vody v Plastu. Elekřina komplet v Mědi - nově přeinstalována v rekonstruovaných částech koupelen a kuchyně, Nové Okapy Titanzinek, Podlahové topení s Kondenzačním Kotlem Vailant + 13KW Krbová kamna. El.nízky tarif 16 hod denně.

Kompletní Projektová Dokumentace k Domu (kolaudace 1993).

Velmi Úrodná zahrada s kvalitní hlínou se vzrostými Listnatými ( Ořechy, Duby, Jasan) a Ovocnými Stromy, (Jabloně, Meruňky, Švestky, Hrušky, Třešně, Višně) Maliny, Ostružiny, Rybíz, Angrešt,Jahody Rakytník a Skleník.

2x Nová Kvalitní Kuchyň na míru s Indukcí a Výhledem do Zahrady. 2x Koupelna, 3x WC, 2x Slep s Cihlovou Klenbou, Garáž 75m2, Kryté Stání, 2x Terasa (jedna zastřešená) , Dětský Dům na Stromě (Ořešák), Dětská Lanovka, Krytý Bazén 6m, 2x Nová Elektrická Brána a Automatická Branka, Vrtaná Výkonná Studna 16m hluboká s pitnou vodou otevřená jen pro hloubkový pramen, Nový Skleník 6m,Jezírko - příprava na větší Rybník, 3x Potok, rozvody elektřiny a vody natažené na zahradě.

Pozemek přímo sousedící se Zámeckou Zahradou .Nádherná příroda a Dominanty Chříbů/Buchlovských lesů a luk navazující na pozemek, 15 min Hanácké Atény - Kroměříž, Lyžařské Středisko Stupava, Hrad Buchlov, Zřícenina Hradu Cimburk, Barokní Hřbitov Střílky,Větrný Mlýn Kunkovice Horolezecké a Skalnaté útvary (Kozel, Kazatelna),Množství turistických cest - Rozhledna Brdo, Vlčák, Ctiborův Dub, Zikmundova Skála, Čertovy Kameny, Výborné restaurace a Koňské Atrakce - Ranč Kostelany, Grunt Galatík, TILAK Střílky, Akvárko Stupava.

V Městysu Školka, Škola (první i druhý stupeň),Travnaté Fotbalové Hřiště, Multifunkční Hřište s umělou Trávou, Dětské Hřiště, Zdravotní Středisko, Pošta, Kostel, 2x Rybník, Zámek, Nová Hasičská Zbrojnice, Zrekonstruovaný Obecní Úřad a Kulturní Dům.

Terasová zahrada, Mladé Švestkové Sady (7let staré), Pozemek 3.3 tis m2 (* možno odprodat ještě cca 5 tis m2 navazujících Švestkových Sadů a Louky -i po částech- propojující pozemek zadním přístupem k zadní cestě)

http://www.hribecihory.cz/z-naseho-regionu/tipy-na-vylet/

https://1url.cz/ur0l

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu718376
DispoziceOstatní
Dostupné od1. 4. 2023
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
ProvedeníLuxusní
OdpadVeřejná kanalizace
Užitná plocha390
VybavenoČástečně
Plocha pozemku3 313
Podlaží1
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 1 m²
Sklep 50 m²
Garáž
Terasa 90 m²
Parkování
MHD 4 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 348 m (4 min)
PoštaLitenčice
🚶 318 m (4 min)
ObchodKarel Mládek
🚶 420 m (5 min)
RestauraceHospoda Dvůr Honětice
🚘 4 006 m (5 min)
LékárnaMedica
🚘 6 880 m (9 min)
ŠkolaZákladní škola
🚶 613 m (7 min)
Mateřská školaMateřská školka
🚶 217 m (3 min)
SportovištěSokolovna
🚘 6 867 m (9 min)
Hřiště
🚘 3 152 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.