Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 50 m² bez realitkyJečmínkova, Prostějov - Prostějov, Olomoucký kraj

Ječmínkova, Prostějov - Prostějov, Olomoucký krajMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Parkování
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Dlouhodobě pronajmu nově vybudovaný, kompletně zařízený byt vhodný ihned k nastěhování poblíž centra Prostějova. Byt je o dispozici 2+1 s průchozími pokoji, o rozloze asi 50 m2 v 1NP cihlového domu o třech jednotkách na ul. Ječmínkova, Prostějov. Celý dům i byt prošel celkovou přestavbou ukončenou v 03/2022. V kuchyni zcela nová kuchyňská linka na míru s vestavěnou varnou deskou a troubou, ledničkou, varnou konvicí, a plně vybavena nádobím – skleničky, talíře, hrnce, příbory atd. V kuchyní stůl a 4 židle. V obývacím pokoji sedačka a skřínky. V ložnici manželská postel s matracemi a skříněmi. V koupelně sprchový kout, WC a pračka. Dům je nově zateplen, okna jsou nová, plastová. Z kuchyně je přímý vstup přes balkónek na zahradu o rozloze asi 100 m2, která náleží k domu a je možné ji využívat. Na zahradě je kóje náležící k bytu. Dům je podsklepen a sklep je také možné využívat. Vytápění bytu a ohřev vody plynovým kotlem. V kuchyni a v koupelně je podlahové topení, v obývacím pokoji a ložnici radiátory. Vysokorychlostní internet zaveden a je součástí nájmu. Parkování možné před domem. Byt bude volný od 20.5.2022, vhodný pro mladý pár. Celý dům je ve vlastnictví jednoho majitele, který plánuje postupně pronajmout všechny 3 bytové jednotky mladým párům, které vytvoří v domě komunitu. Cena nájmu je 11.500 Kč + voda, elektřinu a plyn si nájemce převádí na sebe. Kauce ve výši 20.000 Kč. V případě zájmu o další informace nebo prohlídku prosím pište email na sebek.viktor@gmail.com nebo volejte 724143789.

Long-term rent a newly built, fully furnished apartment suitable for moving in immediately near the center of Prostějov. The apartment‘s disposition is 2 + 1 with interconnecting rooms, with an area of about 50 m2 on the 1st floor of a brick house of three units on Ječmínkova Street, Prostějov. The whole house and apartment underwent a complete reconstruction completed in 03/2022. In the kitchen a brand new tailor-made kitchen with built-in hob and oven, refrigerator, kettle, and fully equipped with dishes – glasses, plates, pots, cutlery, etc. In the kitchen table and 4 chairs. In the living room sofa and cabinets. In the bedroom double bed with mattresses and wardrobes. In the bathroom shower, toilet and washing machine. The house is newly insulated, the windows are new, plastic. From the kitchen there is direct access through the balcony to the garden with an area of about 100 m2, which belongs to the house and can be used. In the garden there is a cubicle belonging to the apartment. The house has a basement and the cellar can also be used. Heating the apartment and heating water with a gas boiler. In the kitchen and bathroom there is underfloor heating, in the living room and bedroom there are radiators. High-speed internet introduced and is included in the rent. Parking is possible in front of the house. The apartment will be free from 20.5.2022, suitable for a young couple. The whole house is owned by one owner, who plans to gradually rent all 3 housing units to young couples who will create a community in the house. The rental price is CZK 11,500 + water, electricity and gas are transferred to the tenant. Deposit in the amount of CZK 20,000. If you are interested in more information or a tour, please write an email to sebek.viktor@gmail.com or call 724143789. We do speak English.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu718666
Dispozice2+1
Dostupné od20. 5. 2022
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep
MHD 5 minut pěšky
Terasa
Parkování

V okolí nemovitosti najdete

MHDŠárka
🚶 411 m (5 min)
PoštaProstějov 8
🚶 438 m (5 min)
ObchodShell
🚶 628 m (8 min)
Banka
🚘 780 m (1 min)
RestauraceU tří bříz
🚶 471 m (6 min)
LékárnaLékárna ŠÁRKA
🚶 456 m (5 min)
ŠkolaSPŠ
🚶 543 m (7 min)
Mateřská škola
🚶 754 m (9 min)
SportovištěBowling Palace
🚘 691 m (1 min)
Hřiště
🚶 459 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.