Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitky

Soukenická, Praha - Nové MěstoMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Balkón • Garáž

Měsíční nájemné71 400 Kč

Pokračovat na rezervaci

Tuto nabídku můžete rezervovat na Flatio.

Základní nájemné53 550 Kč
Poplatky za energie17 850 Kč

SOUK62 Luxusní nový 1-pokojový apt Balkon |Centrum. - Zcela NOVÝ jednopokojový apartmán | 1 koupelna (2020) - BALKON - Velmi SVĚTLÝ a PROSTORNÝ (50m2) - CENTRUM Prahy, KLIDNÁ ulice, 350m od Palladia - Podzemní GARÁŽE - VÝTAH v budově - SERVIS 24/7 - WIFI - možné ÚKLIDY - zdarma TRANSFER

Interiér zcela nového vybaveného bytu s jednou ložnicí tvoří obývací pokoj s jídelním koutem, plně vybavená otevřená kuchyň a pracovní prostor. K dispozici je tichá ložnice se spoustou úložného prostoru a koupelna se sprchovým koutem. Byt disponuje balkonem.

Designové vybavení, vysoce kvalitní materiály, podlahy z masivního dřeva, betonové stropy a velká okna tvoří výjimeční luxus, vhodný i pro ty nejnáročnější hosty. Celý byt byl nedávno navržen tak, aby splňoval nejvyšší standardy a požadavky moderního bydlení.

- Kvalitní vybavení a provedení, klimatizace, velká okna, dřevěné podlahy, dlažba, vestavěné úložné prostory, pračka, sušička, myčka, mikrovlnná trouba kávovar, TV, fén, rozkládací pohovka, high speed wifi, balkon

Residence:

Tento apartmán se nachází šestipodlažní, zcela nové residenci Soukenická (2020) se zachovalou historickou čelní fasádou, která doplňuje jedinečnou kombinaci moderního stylu s historickými prvky. Tato unikátní rezidence, která se nachází na prestižní adrese v centru Prahy, má velmi prostorné, světlé a plně zařízené apartmány, kde byly použity nejkvalitnější materiály a interiérové prvky. V residenci je podzemní garážové stání a výtah.

Soukenická je spravovaná jako hotel s recepcí 24/7, veškeré služby a pravidelný úklid je Vám k dispozici.

Lokalita:

Soukenická se nachází v prestižní lokalitě v centru Prahy, ve velmi klidné a bezpečné ulici. Rezidence Soukenická má velmi výhodnou polohu v samém centru města s plnou občanskou vybaveností v bezprostředním dosahu (obchody, restaurace, fitness centrum, kavárny ..), 350 m od nákupního centra Palladium a metra Náměstí Republiky (trasa B) a tramvajových a autobusových spojů a jen pár minut chůze na Václavské náměstí.

SOUK62 Luxury NEW 1bedroom apt Balcony | Center. - Brand NEW one-bedroom apartment | 1 bathroom (2020) - BALCONY - Very bright and SPACIOUS (50m2) - CENTER of Prague - QUITE street- Underground PARKING - ELEVATOR in the building - free TRANSFER - free WIFI - MAID SERVICE available - 24/7 assistance

The interior of this apartment features a living room with a dining area, a fully fitted open kitchen, and a working area. There is a master bedroom with plenty of storage space and a bathroom with a walk-in shower. The apartment has a balcony.

The bedroom, equipped with a high-quality king-sized bed is oriented to the backyard or quiet street, which ensures quietness and restful sleep. Large wardrobes provide more than enough storage space.

The bright and spacious living area is divided into a fully-fitted kitchen with all modern appliances including a dishwasher, coffee maker, toaster, a dining area with seating, and a living room with a comfortable sofa and smart TV with satellite channels.

A comfortable roll-away sofa in the living room provides an extra sleeping facility for two more guests.

The modern bathroom is equipped with a walk-in shower-corner, a washing machine, dryer, and a hairdryer.

The apartment balcony can be a wonderful relaxing refuge in the middle of the city center.

The luxury apartment features concrete ceilings, high-quality wooden floors, High-quality furnishing and design, and huge windows, making it exceptionally bright and sunny. The whole apartment has been recently designed to meet the highest standards and demands of modern living.

The Residence:

Soukenická Residence is a six-story fully new residence (2020) with a preserved historical front facade that complements a unique combination of modern style with historical elements. Building amenities include underground garage parking and an elevator

Location:

Soukenická is situated in a prestigious location in the center of Prague, located in a very quiet private, and secure street. Soukenická residence is conveniently located in the very city center with full amenities within instant reach (shops, restaurants, fitness center, cafes..), 350 m from Palladium Shopping center and metro Náměstí Republiky (line B) and tram and bus links, and just a few minutes' walk to Wenceslas Square.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu718685
Dispozice2+kk
Dostupné od19. 6. 2022
Plocha50
VybavenoVybaveno

Co tato nemovitost nabízí?

Internet
Balkón
Garáž
Energie
Výtah
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Odebírejte novinky z realitního trhu