Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 82 m² bez realitky

Rezervováno
Práčská, Praha - ZáběhliceMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Balkón • Sklep • Garáž

Měsíční nájemné21 100 Kč

Základní nájemné19 000 Kč
Poplatky za energie2 100 Kč
Vratná kauce38 000 Kč

Nabízím k dlouhodobému pronájmu nový byt 3+kk o celkové podlahové ploše 82,5 m2. Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží novostavby bytového domu v ulici Práčská v Praze 10 Záběhlicích (v blízkosti bytového domu se nachází autobusová zastávka Práčská a autobusová zastávka Topolová – cesta 7 min autobusem na zastávku metra linky A Skalka). Jedná se o lokalitu s velmi dobrou občanskou vybaveností – obchodní centrum VIVO! Hostivař (obchody, restaurace, multikino,…), dále se poblíž nachází základní a mateřské školy, zdrav. poliklinika, sportovní areál, supermarkety a podobně.

Byt se skládá ze 3 pokojů, tj. z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, z ložnice a z dětského pokoje/pracovny, a dále z předsíně, chodby, koupelny s vanou, samostatného WC a z balkonu. Balkon je přístupný jak z obývacího pokoje, tak z ložnice. V kuchyňském koutu je instalována kuchyňská linka vybavená lednicí s mrazákem, troubou, indukční varnou deskou, digestoří, myčkou nádobí a dřezem. V bytě jsou na podlaze položeny dřevěné parkety (pokoje), vinyl (předsíň, chodba, kuchyňský kout) a dlažba (koupelna, WC). Byt má dále bezpečnostní vstupní dveře a ve všech místnostech bytu jsou osazena světla. Na oknech jsou instalovány venkovní žaluzie. Kromě výše uvedeného je byt pronajímán bez dalšího vybavení. Byt je nabízen k pronájmu jako nekuřácký.

Nájemné činí 19 000 Kč měsíčně + měsíční záloha na služby 2 100 Kč bez elektřiny, a to pro 1 osobu (tj. nutné navýšení podle počtu osob). Elektřina bude převedena na nájemce. Vratná kauce činí dvě měsíční nájemné tj. 38 000 Kč a platí se spolu s nájemným na první měsíc a se zálohou na služby na první měsíc při podpisu nájemní smlouvy.

Dále nabízím možnost pronájmu garážového stání a sklepní kóje v garáži bytového domu.

Prohlídky bytu jsou možné po předchozí dohodě – kontaktujte mě prosím prostřednictvím „Poslat zprávu majiteli“. V reakci na tento inzerát prosím uveďte alespoň několik základních informací o Vás (počet osob, zaměstnání, od kdy hledáte byt, zda máte domácího mazlíčka,…). Kontakt je pouze pro přímé zájemce, nikoliv realitní kanceláře. Děkuji.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu719027
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 6. 2022
Podlaží4
Typ budovyOstatní
Plocha82
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Parkování
Garáž
Sklep
Výtah
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

Odebírejte novinky z realitního trhu

Tato stránka je chráněna technologií reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google