Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 58 m² bez realitkyMattioliho, Praha - Záběhlice

Mattioliho, Praha - ZáběhliceMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Vlastní webové stránky nabídky:

www.bydli.webnode.cz

Soukromý vlastník nabízí k pronájmu byt o dispozici 2+kk o celkové výměře podlahové plochy bytu 57,9 m2 a 3,5 m2 podlahové plochy sklepní kóje orientovaného na východ. Byt je umístěn v 1. nadzemním podlaží rezidenčního projektu Park Hostivař.

K bytu náleží a v ceně nájmu je již zahrnuto soukromé parkovací stání v suterénu budovy.

Byt je zařízen nábytkem a plně vybaven. Vstupní chodba je vybavena velkou třímetrovou skříní s posuvnými dveřmi s vnitřním vybavením (police, zásuvky, šatní tyče), zrcadlem, botníkem a nástěnným věšákem. Koupelna se vstupem z chodby je pak vybavena nábytkem, rohovou vanou, umyvadlem s osvětleným zrcadlem, závěsným WC a pračkou s integrovanou sušičkou.

V hlavním obývacím prostoru je umístěna kuchyňská linka (indukční varná deska, elektrická trouba, myčka nádobí, kombinovaná lednice s mrazákem, nerezová komínová digestoř). Jídelní část je vybavena moderním jídelním stolem (180 x 90 cm) a čtyřmi jídelními křesly. Obývací část je také plnohodnotně vybavena včetně nové pohovky, konferenčního a TV stolku a dalšího nábytku. V ložnici pak najdete kromě postele (matrace z hygienických důvodů není součástí vybavení) pracovní stůl s křeslem, šatní sestavu a další nábytek.

K bytu rovněž náleží prostorná sklepní kóje vybavena regály.

Všechna okna jsou vybavena žaluziemi a dekorativními závěsy. Byt je osvětlen úspornými LED svítidly. Dispozice bytu je znázorněna na přiloženém plánku ve fotogalerii.

Výborná občanská vybavenost a dostupnost - stanice tramvaje Obchodní centrum Hostivař (tram. 7, 13, 22, 26 a bus 177, 154) je vzdálena 6 minut chůze od domu. V bezprostřední blízkosti se nachází nákupní centrum OC VIVO! Hostivař. Pouhou minutu od domu pak například naleznete restauraci Pizzerie a kavárna Rotondo s příjemnou letní zahrádkou.

S ohledem na nové zařízení a dispozici je byt vhodný pro 1-2 osoby bez zvířat.

NAVŠTIVTE prosím webové stránky bytu na: www.bydli.webnode.cz , kde naleznete další detailní informace, kontakty, smlouvu či fotogalerie.

Byt je připraven k nastěhování ihned.

Pronajímatel vyžaduje, aby měl nájemce po dobu trvání nájemního vztahu sjednáno Pojištění občanské odpovědnosti za škodu. Součástí pojištění musí být i pojištění škod, kterou by svou nedbalostí způsobil na majetku pronajímatele, více v odst. 6.15 návrhu smlouvy (viz www.bydli.webnode.cz). (např. pojišťovna ČSOB Pojištění odpovědnosti, ČPP Pojištění odpovědnosti v běžném občanském životě, Direct Pojištění odpovědnosti...)

Pronajímatel si před podpisem smlouvy na své náklady ověří, že nájemce nemá evidován dluh po splatnosti v Centrální evidenci exekucí, Insolvenčním rejstříku a Registru SOLUS. V opačném případě smlouvu s vybraným nájemcem neuzavře.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu719166
Dispozice2+kk
Dostupné od20. 5. 2022
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha58
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
Garáž
Sklep
Výtah
MHD 5 minut pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDPráčská
🚶 390 m (5 min)
PoštaPraha 107
🚶 420 m (5 min)
ObchodHerba zdravá výživa
🚶 409 m (5 min)
BankaRaiffeisen
🚶 368 m (4 min)
RestauraceRotondo
🚶 169 m (2 min)
LékárnaDr. Max
🚶 416 m (5 min)
Škola
🚘 1 694 m (3 min)
Mateřská škola
🚘 995 m (2 min)
SportovištěSK Hostivař
🚶 594 m (7 min)
Hřiště
🚶 327 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.