Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 57 m² bez realitkyU Elektry, Praha - Hloubětín

Rezervováno
U Elektry, Praha - HloubětínMHD do minuty pěšky • Výtah • Parkování • Garáž • Lodžie 5 m²
Měsíční nájemné18 430 Kč

+ Poplatky za služby4 478 Kč
+ Poplatky za energie660 Kč
+ Vratná kauce36 860 Kč


Součástí je garážové stání 12,5 m2 v bezpečné uzavřené garáži. Před rokem nový 2+kk 57 m2 včetně lodžie 5 m2. Ve vynikající lokalitě u stanice metra HLOUBĚTÍN, Praha 9, U Elektry 1158. Byt je 11 měsíců málo používaný, vše před rokem nové, k DLOUHODOBÉMU pronájmu, NEKUŘÁCKÝ, podmínka BEZ ZVÍŘAT. Ve 4. patře domu Nová Elektra s minimalistickým a vzdušným vzhledem nadčasové industriální architektury. Pohodlný bezbar. přístup, bezklíč. odemykání vchodů, prostorný výtah, kočárkárna a vyšší standardy vybavení pro pohodlí a bezpečnost rezidentů. Vstupní hale dominuje zrcadlo s inf. systémem, který poskytuje i aktuální časy odjezdů ze zastávky tramvaje naproti domu. Jen pár kroků od domu je oáza klidu - přír. park Rokytka s rybníkem Zahrádky a s říčkou, podél níž vede cyklostezka obklopená sportovišti.

LOKALITA představuje ideální místo k bydlení, umožňující také sport a relaxaci v příjemné zóně nádherného nově revitalizovaného parku Rokytka. Okolí je protkáno cyklostezkami vedoucími například z Karlína až do Hrdlořez a řadou sportovišť. V parku podél říčky Rokytka je fitness stezka, kde je na 1 kilometru 25 stanovišť s řadou cvičebních prvků, a dále fitness park, discgolf a stůl na stolní tenis. Vedle domu funguje Ráj poníků a nedaleko také střelnice Prague Armory.

OBČANSKÁ VYBAVENOST je výborná, v okolí najdete v podstatě vše, co potřebujete - potraviny Žabka dole v domě, supermarket BILLA 3 min. pěšky, restaurace a kavárny (300 m McDonald’s), sport. areály, 2 kryté bazény se slanou vodou, letní venkovní bazén, sauna, fitness, tenisové kurty, kadeřnictví, lékárna 5 min. pěšky, nemocnice s poliklinikou ve Vysočanech, knihovna, pošty, školy, dětská hřiště, nákupní centra Fénix a GALERIE HARFA. Nedaleko domu veškeré služby potřebné ke každodennímu životu.

DOPRAVNÍ SPOJENÍ - lokalita má skvělou dopravní dostupnost. Dům se nachází přímo u tram. zastávky a pouhých 5 minut od metra Hloubětín. V centru Prahy jste do 20 minut. Milovníci čerstvého vzduchu mohou dojít na metro za 12 minut přes park Rokytka (Kolbenova). Rychle dostupné jsou vlakové stanice Praha-Vysočany a Praha-Libeň.

VYBAVENÍ - byt 414/B tvoří obýv. pokoj s kuch. koutem se sklokeram. deskou a troubou Electrolux s grilem a horkým vzduchem, přípravou pro myčku, mikrovlnnou troubu a lednici. Dále ložnice s kobercem, koupelna s vanou, WC, umyvadlem, zrcadlem a přípravou pro pračku. Do prostorné komory je vstup z chodby, tak jako do ostatních místností. Z obýv. pokoje jsou vstupy na lodžii, která poskytuje užitečný zastřešený prostor. Na oknech jsou celostín. horizont. interiér. žaluzie. Možnost přirozeného větrání fasádními průvětrníky s regulací je v obou místnostech. Nejmodernější optická síť s možností volby poskytovatele internetu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu719191
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 6. 2023
Podlaží4
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha57
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Lodžie 5 m²
Výtah
MHD 1 minuta pěšky
Bezbariérový přístup
Parkování
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDU Elektry
🚶 65 m (1 min)
PoštaPraha 94
🚘 1 496 m (3 min)
ObchodBilla
🚶 300 m (4 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 497 m (3 min)
RestauraceU dvou smrků
🚶 765 m (9 min)
LékárnaLékárna WPK
🚶 309 m (4 min)
ŠkolaCOPTH
🚘 1 126 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 2 058 m (5 min)
SportovištěBilliard klub Kolbenka
🚘 2 846 m (6 min)
Hřiště
🚶 399 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.