Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 42 m²Anežky Malé, Praha - Háje

Anežky Malé, Praha - HájeMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné15 624 Kč

+ Poplatky za služby2 356 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Video prohlídka: https://youtu.be/fkP2AItkgy0

Hledání nového bydlení nepatří zrovna mezi nejmilejší činnosti, člověk si pod tím hned představí plno zařizování, papírování a ustavičného běhání po prohlídkách. Jsme tedy nesmírně rádi že všechny tyto starosti můžete přenechat nám, pohodlně se usadit a nechat se unést následující nabídkou.

V této inzerci bychom se rádi zaměřili na ty z Vás kteří žijí sami či k životu nepotřebují přílišný prostor, ocení částečně zařízený, čistý a světlý byt v prostředí veškeré občanské vybavenosti.

Momentálně totiž nabízíme byt o podlahové ploše celých 42 m², dispozičně řešeného jako 2+kk, v ulici Anežky Malé, Praha- Háje.

Byt se nachází ve druhém patře domu, ale žádné strachy, každodenní kardio do schodů pokud o to nebudete stát, Vás nečeká, k dispozici je zde i výtah.

Leda, že by jste tedy neměli v úmyslu ještě vylepšit postavu do plavek, v takém případě bude druhé patro, ideálním trenérem.

Co se týče společných prostor domu, ty jsou také velmi čisté a udržované, což můžete brát do začátku, jako pozitivní vizitku, Vašich budoucích sousedů. Ale abychom se nezdržovali tlacháním před prahem, pojďme se teď již podívat dovnitř.

Byt má vše co by jste si jen mohli přát, dveře, okna, zdi ? Dobře, teď ale vážněji, celý byt je v perfektním stavu, vybaven nezbytným vybavením.

Již při vstupu do bytu na Vás dýchne kouzlo jakési zvláštní domácké atmosféry.

Z předsíně vedou vstupy do všech ostatních místností. Na zemi je položena krásná plovoucí podlaha, vhodná ke snadné údržbě čistoty, po celý rok.

Zdi jsou vymalovány čistě bílou barvou jenž opticky prostor ještě zvětšuje a působí velmi svěžím, čistým dojmem.

Kuchyně je vybavena kuchyňským koutem s přijatelnou pracovní plochou a zabudovanými spotřebiči jenž Vám zpříjemní a zjednoduší každodenní přípravu kulinářského umění: plynový sporák, pračka a lednice.

Koupelna prošla celkovou rekonstrukcí kdy byly položeny nové obklady zeleno-bílé barvy, vsazena byla objemná vana, umyvadlový set s úložným prostorem a zrcadlem. Hlavní obývací místnost je místností bohatou na přirozené světlo, dostatkem prostoru pro umístění obývacího nábytku ( pohovka kterou vidíte na fotkách zde zůstává k Vašemu užívání )

Jelikož si uvědomujeme, že při výběru bytu je taky důležitá jeho lokalita, rádi bychom Vás ještě pozvali, na malou vycházku po okolí.

Takřka u domu je MHD, do centra Prahy se dostanete do 35 min.

Dále se zde nachází, potraviny, spousta oblíbených restauračních zařízení kam můžete po práci vyrazit s přáteli či rodinou na sklenku něčeho dobrého, lékárna i zeleň.

No a pokud jste se dočetli až sem a máte připravené kufry na stěhovačku tak paráda :) byt je totiž volný k nastěhování od 1.6.2022!!!

Nájem: 15 624 Kč

Služby: 2 356 Kč -záleží na počtu osob - Energie se převádí na nájemce.

Kauce: 1 až 2 měsíční nájmy.

Kontakty:

Telefon: 605 133 040

WhatsUp: 605 133 040

Email: prohlidky@tvujspravce.cz

Nemovitost pro Vás není vhodná? Nezoufejte. Jsme správní firma a máme k dispozici více než 400 nemovitostí. Neváhejte se nám proto ozvat. Společně nalezneme řešení Vašich bytových potřeb...

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu719228
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 6. 2022
Podlaží2
Typ budovyPanel
Užitná plocha42
VybavenoČástečně
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDPoliklinika Háje
🚶 215 m (3 min)
PoštaPraha 419
🚶 658 m (8 min)
ObchodKabát
🚶 316 m (4 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 349 m (4 min)
RestauraceKupa 22. patro
🚶 140 m (2 min)
LékárnaDr. Max - Háje
🚶 205 m (2 min)
ŠkolaModrá škola
🚶 257 m (3 min)
Mateřská školaMŠ A. Drabíkové
🚶 311 m (4 min)
SportovištěFitness Galaxie
🚶 277 m (3 min)
Hřiště
🚶 149 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.