Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem domu 4+kk • 170 m² bez realitkySmidarská, Praha - Klánovice

Smidarská, Praha - KlánoviceMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Parkování • Sklep 5 m² • Terasa 6 m²
Měsíční nájemné50 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce150 000 Kč


Realitní společnosti prosím nepsat, děkuji.

Jako výhradní majitelka nabízím k dlouhodobému pronájmu v luxusním provedení rodinný dům o dispozici 4+kk, a užitné ploše 170 m2 v pražské části Klánovice. Zděný rodinný dům má 1 PP, kde se nachází prostorný sklep s rozděleným úložným prostorem, dále nabízí přízemí, kde se nachází prostorná vstupní předsíň s šatnou, technická místnost s pračkou a sušičkou Miele, úložné prostory a profesionální filtr na pitnou vodu. V přízemí je též moderně zařízená koupelna s velkým sprchovým koutem a velkorysý obývací prostor s krbem, propojený s jídelnou a kuchyní se vstupem na zahradu a terasu s hs portálem. Ve druhém patře rodinného domu se nachází hlavní ložnice se šatnou, dětský pokoj a kancelář, dále je zde koupelna s vanou a dvěma umyvadly.

Rodinný dům je v kompletně novém stavu s dřevěnou podlahou a italskou dlažbou, včetně luxusního vybavení prémiové kvality. Kuchyňská linka s kamennou deskou je vybavená myčkou na nádobí Miele, horkovzdušnou parní troubou a indukční deskou od Siemens, digestoří a lednicí Liebherr. Z obývací zóny se dostanete na terasu plně vybavenou venkovním nábytkem s grilem a sezením. Dále k domu patří nově postavený bazén se zatahovací střechou, protiproudem, slanou vodou a tepelným vyhříváním, takže se dá koupat od března do listopadu v komfortní teplotě.

Je určitě na domluvě, pokud bude zájem nábytek nechat, či je možnost celý dům pronajmout prázdný, případně něco dokoupit.

Klánovice jsou oblíbenou destinací nejen proto, že umožňují bydlení v přírodě v sousedství přírodní rezervaci Klánovického lesa, který je ideálním místem pro sportovní aktivity, ale zároveň poskytují veškerou občanskou vybavenost - školky, školy, lékaře, kulturní centrum a spousta restaurací a kaváren. Zároveň Klánovice nabízejí rychlé vlakové spojení přímo do centra Prahy – Masarykovo nádraží za 20 min.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu719316
Dispozice4+kk
Dostupné od15. 8. 2022
StavNovostavba
Typ budovyCihla
Užitná plocha170
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku550
Podlaží1
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 5 m²
MHD 5 minut pěšky
Terasa 6 m²
Parkování

V okolí nemovitosti najdete

MHDŠestajovice, Pražská
🚶 401 m (5 min)
PoštaPraha 914
🚘 962 m (2 min)
Obchod
🚘 1 437 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 3 612 m (7 min)
RestauraceBeseda
🚶 801 m (10 min)
LékárnaMediexpert
🚶 552 m (7 min)
ŠkolaDětský domov Klánovice
🚘 1 169 m (3 min)
Mateřská školaMS Lodicka
🚘 1 906 m (4 min)
SportovištěHala starosty Hanzala
🚘 1 103 m (3 min)
Hřiště
🚘 1 207 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.