Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 78 m² bez realitkyBělčická, Praha - Záběhlice

Bělčická, Praha - ZáběhliceMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby4 962 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Nabízíme k pronájmu od poloviny srpna/září 2022 částečně vybavený byt 4+kk, 78 m2 v Praze 4 v Záběhlicích (Spořilov) ve druhém patře cihlového bytového domu s výtahem. Byt sestává ze tří samostatných oddělených neprůchozích pokojů, jídelny, kuchyňského koutu, samostatného WC a koupelny se sprchovým koutem, a zasklené zateplené lodžie (rekonstrukce v roce 2021) přístupné z jednoho z pokojů. Byt byl kompletně rekonstruován v roce 2012 (ve vstupní chodbě, v jídelně a v kuchyňském koutě dlažba, ve třech samostatných pokojích plovoucí dřevěná podlaha; vnitřní žaluzie, nové rozvody elektřiny, vody, štukování). Koupelna a WC prošla novou kompletní rekonstrukcí v roce 2022. K bytu je k dispozici sklep v suterénu domu (2,4 m). Byt má bezpečnostní dveře. Byt disponuje velmi dobrými klimatickými podmínkami, v teplých měsících se nezahřívá. Byt je částečně vybaven (kuchyňská linka, digestoř, varná plynová deska, vestavěná trouba, mikrovlnná trouba, kombinovaná chladnička, pračka, myčka nádobí, vestavěné skříně na chodbě a v jednom z pokojů, šatní skříň IKEA ve druhém z pokojů, manželská postel, velký policový regál ve třetím z pokojů; na přání lze ponechat komodu a prosklenou skříň z masivu). Nekuřácký byt, možnost kouření na balkoně. V těsné blízkosti bytu nákupní centrum, supermarket Albert a Penny Market, MŠ, ZŠ, gymnázium, poliklinika, výborná dostupnost MHD, nedaleko metro. Velikou předností bytu jsou jeho vynikající izolační vlastnosti a nízké náklady na vytápění a ohřev teplé vody a jejich budoucí snížení. V celém bytě jsou instalována nová velice kvalitní dřevěná eurookna s trojskly. Polovina domu je zateplena, v domě je aktuálně nově instalována vlastní kotelna a tepelné čerpadlo pro vytápění a ohřev vody (instalace bude dokončena na podzim 2022). Náklady na vytápění a ohřev vody budou tudíž velice nízké. Aktuální poplatky činí: 490 Kč měsíčně energie pro 2 osoby, plyn (využíván pouze pro plynovou varnou desku) 200 Kč měsíčně. Další poplatky spojené s užíváním bytu (vytápění, voda, ohřev teplé vody, odpad): 4 272 Kč. Po instalaci tepelného čerpadla dojde ke snížení průměrných nákladů na vytápění a ohřev vody přibližně na třetinu. Odběr energie a plynu bude převeden na nájemce. Byt vhodný pro rodiny s dětmi, domácí mazlíčky, studentské sdílené bydlení a podobně, v případě osob nehovořících česky je nezbytná schopnost nájemce domluvit se s majitelem anglicky, německy nebo francouzsky. Volné parkování zdarma u domu (v lokalitě nejsou zavedeny rezidenční modré zóny). Měsíční nájemné: 25 000 Kč. Kauce: 35 000 Kč. Neplatíte provizi realitní kanceláři.

Byt je k dispozici od září 2022.

Osobní prohlídka bytu dle domluvy na tel. čísle 731 910 979.

Apartment for rent 4 + kk, 78 m2

The apartment we offer, available from September 2022, is in Prague 4 - Záběhlice (Spořilov). The apartment is situated on the 2nd floor of a brick apartment building with an elevator. It consists of three separate rooms, a dining and a kitchen area, separate toilet, a bathroom with a shower stall, and an insulated loggia with glass windows (reconstructed in 2021) accessible from one of the bedrooms. It has a security door.

The apartment was completely renovated in 2012 (floor tiles in the entryway, dining room and kitchen; floating wooden flooring in the three rooms; internal blinds, new electricity and water distribution; plastering). The bathroom and toilet were completely renovated in 2022.

The apartment has a cellar in the basement of the building (2.4 m2).

The apartment has very good climatic conditions and does not get hot in the summer months. It is partially furnished (kitchen, cooker hood, gas hob, built-in oven, microwave, combined refrigerator, washing machine, dishwasher, built-in wardrobes in the hallway and in one of the rooms, IKEA wardrobe in the second room, double bed, large shelving in the third room; if you wish to, a chest of drawers and a glass wardrobe made of solid wood can also be provided).

Non-smoking apartment, possible to smoke on the balcony.

It is close to a shopping center, Albert supermarket and Penny Market, kindergarten, primary school, high school, health center, excellent public transport accessibility, metro nearby. One of the great advantages of the apartment is its excellent insulation properties and low heating and hot water costs and their future reduction. New high quality wooden windows with triple glazing are installed throughout. Half of the building is insulated; the house is currently being installed with its own boiler and heat pump for heating and hot water (installation will be completed in autumn 2022). Heating and water heating costs will therefore be very low.

The current fees are: electricity 490 CZK per month for 2 people, gas (used only for the gas hob) 200 CZK per month. Other fees associated with the use of the apartment (heating, water, hot water, waste): 4 272 CZK. After the installation of the heat pump, the average cost of heating and hot water will be reduced by approximately one third. Electricity and gas consumption will be transferred to the tenant.

The apartment is suitable for families with children, pets, student shared housing, etc., in the case of non-Czech speakers, it is necessary that the tenant speaks English, German or French to communicate with the owner. Free parking by the building (there are no residential blue zones in the area).

Monthly rent: 25 000 CZK. Deposit: 35 000 CZK. No agency commission.

The apartment is available from September 2022.

Apartment viewing possible by appointment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu719684
Dispozice4+kk
Dostupné od16. 8. 2022
Podlaží2
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha78
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
VytápěníOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Lodžie
Předzahrádka 1 m²
Sklep
Výtah
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDHlavní
🚶 161 m (2 min)
PoštaPraha 41
🚶 259 m (3 min)
ObchodAlbert
🚶 368 m (4 min)
BankaČSOB
🚶 305 m (4 min)
RestauracePotrefená husa
🚶 259 m (3 min)
LékárnaDr. Max
🚘 2 477 m (4 min)
Škola
🚶 461 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola Na Chodovci
🚶 731 m (9 min)
SportovištěSokol Spořilov
🚘 1 254 m (3 min)
Hřiště
🚶 476 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.