Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 61 m² bez realitkyRooseveltova, Svitavy - Svitavy-předměstí, Pardubický kraj

Rezervováno
Rooseveltova, Svitavy - Svitavy-předměstí, Pardubický krajŠkola 6 minut pěšky • Vybaveno • Parkování
Cena3 950 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 752 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Moderní byt 2+kk o ploše 61,7 m2, se zahrádkou 35,8 m2, na relaxaci a posezení s přáteli. Jedná se o byt v osobním vlastnictví, který je umístěn v přízemí bytového domu. K domu patří parkovací stání pro osobní automobil. V ceně bytu je veškeré vybavení.

Dům byl postaven v roce 2016 a skládá se ze čtyř bytů s vlastním vchodem a nachází se nedaleko centra města.

Náklady na bydlení jsou velmi nízké. Měsíční zálohy za vodu, plyn a elektřinu byly za rok 2021 celkem 1500CZK/měsíc při užívání bytu jednou osobou.

Po vstupu hlavním vchodem se budete nacházet v předsíňce s vestavnou skříní pro maximální využití úložného prostoru. Z předsíně vedou jedny dveře do technické místnosti s plynovým kotlem a druhé do otevřené chodby s přístupem do koupelny, na toaletu a do obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Z obývacího pokoje vedou dveře do ložnice a na terasu.

V kuchyňském koutu je kuchyňská linka se spotřebiči – indukční varná deska, digestoř, elektrická trouba, myčka na nádobí, lednice a mrazák, Kuchyňská linka byla v lednu 2022 zrekonstruována a rozšířena o další pracovní plochu a úložné prostory potřebné k pohodlnému vaření a v březnu 2022 vybavena novou mikrovlnou troubou.

V koupelně se nachází rohová vana se sprchovou zástěnou a umyvadlem. V rohovém výklenku koupelny je umístěna nově pořízena pračka se sušičkou. WC je umístěno samostatně a vybaveno dalším úložným, ale decentním prostorem.

V jídelní části se nachází rozkládací jídelní stůl s židlemi a závěsným krbem na biolíh pro vytvoření příjemné atmosféry.

Obývací pokoj je vybaven sedací soupravou s pratelným potahem, taburetem s úložným prostorem, konferenčním stolkem, knihovničkou a stěnou pod TV.

V ložnici se nachází manželská postel s úložným prostorem a polohovacími rošty. Pro maximální využití úložných prostor je v ložnici také vestavná skříň.

Veškerý nový nábytek je vyráběný s láskou přímo majiteli na míru.

Po vstupu na terasu máte možnost si odpočinout na zahradním nábytku nebo využít ohniště pro posezení u ohně s přáteli, kteří se k vám na zahrádku dostanou i bočním vstupem přes společný průchod kolem domu. Zahrádka je osázena z velké části okrasnými rostlinami, ale najdete zde i něco na zub – borůvky, maliny a bylinky.

V blízkosti bytu se nachází restaurace, obchod se smíšeným zbožím, řeznictví, pekárna a pošta. V docházkové vzdálenosti do 10 minut je náměstí, další obchody, restaurace, krytý bazén, koupaliště, mateřská škola. V docházkové vzdálenosti do 15 minut je nemocnice, autobusové nádraží, vlakové nádraží, základní škola aj.

Pomyslnou třešničkou na dortu jsou příjemné sousedské vztahy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu719787
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 8. 2022
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha61
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 3 minuty autem
Parkování

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚘 835 m (3 min)
PoštaSvitavy 1
🚶 288 m (3 min)
ObchodJednota
🚶 92 m (1 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 466 m (6 min)
RestauraceCoolna
🚶 70 m (1 min)
LékárnaEB - LEK, s.r.o.
🚘 986 m (3 min)
ŠkolaStřední škola ekonomická
🚶 536 m (6 min)
Mateřská školaŠkolka
🚶 538 m (6 min)
SportovištěKoupaliště Svitavy
🚶 698 m (8 min)
HřištěVíceprvkové dětské hřiště
🚘 864 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.