Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 151 m² bez realitkyNad Úžlabinou, Praha - Malešice

Nad Úžlabinou, Praha - MalešiceČástečně vybaveno • Výtah • Garáž
Cena18 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 80 536 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Užíváte si rádi překrásný výhled a pohodu s kávou na terase zalité sluncem? Tak je tento luxusní byt právě něco pro vás. Představuji byt 4kk o rozloze 151 m2 situovaný obytnou zónou na J a ložnicemi na V a Z stranu, vybavený německou kuchyní včetně spotřebičů Siemens, výsuvnou digestoří, originálními skleněnými dveřmi s motivem Pražského Orloje, na míru řešenými vestavěnými skříněmi ve všech místnostech a úžasnou prosklenou zimní zahradou o rozloze 25m2 na terase velikosti 38m2.

Obytná část má velikost 39 m2, menší dvě ložnice po 15 m2, vetší ložnice o rozloze 18 m2 má vlastní šatnu, balkon a samostatnou koupelnou s WC a sprchovým koutem. V bytě se nachází dále koupelna s vanou, další samostatné WC a praktická komora. Topení v bytě zajišťují do dřevěné podlahy zapuštěné konvektory, všechna okna jsou osazena venkovními žaluziemi na el. ovládání. K bytu náleží sklep a dvě nadstandardně velká garážová parkovací místa.

V okolí naleznete prodejnu Lidl, drogerii Teta, tři Mateřské školy, dvě Základní školy, krásný Malešický park, restaurace, kavárny a veškerou potřebnou občanskou vybavenost. Zastávka BUS 2 min, Tram 5 min, v dosahu metro Strašnická a Želivského.

Do you enjoy beautiful views and coffee sipping on the sun-drenched terrace? Then this luxury apartment is a place that is meant for you. I present a 4-bedroom apartment with an area of 151 m2 situated with living area on the south and bedrooms on the V and Z sides, equipped with a German made kitchen including Siemens appliances, pull-out hood, original glass doors with a Prague Astronomical Clock motif, custom built-in wardrobes in all rooms and an amazing glazed winter garden with an area of 25 m2 on the terrace of 38 m2.

The living area is 39 m2, two smaller bedrooms are 15 m2 and one larger bedroom of 18 m2 that has its own dressing room, balcony and separate bathroom with toilet and shower. The apartment also contains a bathroom with a tub, another separate toilet and an utility room. Heating is provided by convectors recessed into the wooden floor, all windows are equipped with external blinds on el. control. The apartment has a cellar and two extra-large parking spaces.

In the vicinity you will find the Lidl store, the Teta drugstore, three kindergartens, two primary schools, the beautiful Malešický park, restaurants, cafés and all the necessary civic amenities. BUS stop 2 min, Tram 5 min, within reach of metro Strašnická and Želivského.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu719812
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 11. 2022
Podlaží8
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Plocha151
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB
VytápěníÚstřední
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Sklep
Garáž
Terasa
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.