Pronájem bytu 3+kk • 80 m² bez realitky

Křižíkova a, Praha - KarlínMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Balkón • Garáž • Terasa

Měsíční nájemné47 376 Kč

Pokračovat na rezervaci

Tuto nabídku můžete rezervovat na Flatio.

Základní nájemné35 532 Kč
Poplatky za energie11 844 Kč

323- Deluxe Loft 3+kk s balkonem u metra Křižíkova. Prostorný byt 3+kk(80m2) LOFT323 se nachází v oblíbené lokalitě Karlín, který je dnes jednou z nejprogresivněji se rozvíjejících pražských čtvrtí. Zároveň si uchovává svou historickou paměť.

Do historického centra Prahy se odtud dá dojít během čtvrt hodiny i pěšky. V blízkosti tramvajová zastávka a metro B zastávka Křižíkova, které dohromady zajišťují snadnou a rychlou dostupnost lokality.

Okolí nabízí řadu obchodů, restaurací a služeb.

Tento apartmán je moderní varianta, kde se obývací pokoj, jídelna a kuchyně spojují jako jeden prostor. Byt je světlý, útulný a vkusně zařízený. Byt má dve prostorné ložnice a balkon. Byt má vše co potřebujete, abyste mohli začít ve svém novém domově, především kvalitní spotřebiče Electrolux.

Také zde je spousta místa pro ukládání věcí.

323- Deluxe Loft in Karlin 3+kk - near metro stati. Spacious apartment 3 + kk(80m2) LOFT323 is located in the popular area of Karlín, which is now one of the most progressively developing districts of Prague. At the same time, it retains its historical memory.

The historic centre of Prague can be reached within a quarter of an hour on foot. There is a tram stop nearby and the metro B stop Křižíkova, which together ensure easy and fast accessibility of the location.

The surrounding area offers a variety of shops, restaurants and services.

This apartment is a modern option where the living room, dining room and kitchen are combined as one space. The apartment is bright, cosy and tastefully decorated. The apartment has two spacious bedrooms and a balcony. The apartment has everything you need to get started in your new home, especially quality Electrolux appliances.

Also, there is plenty of space to store things.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu719836
Dispozice3+kk
Dostupné od24. 7. 2022
Plocha80
VybavenoVybaveno

Co tato nemovitost nabízí?

Internet
Balkón
Výtah
MHD 1 minuta pěšky
Energie
Terasa
Garáž
CEZ

V okolí nemovitosti najdete

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Odebírejte novinky z realitního trhu