Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 77 m² bez realitkyOstrava - Poruba, Moravskoslezský kraj

Ostrava - Poruba, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno • Výtah
Cena4 190 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 770 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji atypicky řešený družstevní byt 3KK

Dispozice bytu v 7. patře se sestává z prostorné kuchyně , jídelním koutem, obývacího pokoje, 2 ložnic, koupelny, samostatné toalety a šatny. Jedna ložnice je orientována do klidného vnitrobloku a druhá do korun stromů v klidné ulici. Obývací pokoj a kuchyně jsou s výhledem do parku.

Byt s kouzlem podkroví a šikmými stropy prošel zdařilou rekonstrukcí a krásou původních trámů, dále zde vznikla koupelna ve skandinávském stylu, v předsíni i ostatních místnostech je podlaha ve světlém dubu. Stropy v pokojích jsou vybaveny stylovým osvětlením a ventilátorem pro tepelnou pohodu . Vytápění je centrální. Budova je ve velmi dobrém technickém stavu, má výtah vedoucí do mezipatra a pěkné společné prostory k dispozici i malý společný balkón. Sklepní kóje po rekonstrukci.

Výhodná poloha v blízkosti města a v dosahu parků. Nedaleko budovy je tramvajová zastávka a autobus je v docházkové vzdálenosti. V okolí je kompletní občanská vybavenost včetně škol (MŠ a ZŠ, SŠ, VŠB). Okolí je velmi příjemné díky rozlehlému parku. Téměř přímo u domu je vybudováno dětské hřiště a poblíž vede bezpečná cyklostezka kolem Fakultní nemocnice Ostrava a VŠB.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu720240
Dispozice3+kk
Dostupné od29. 5. 2022
Podlaží7
PENBG
Plocha77
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.