Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 75 m² bez realitkySpáčilova, Kroměříž - Kroměříž, Zlínský kraj

Spáčilova, Kroměříž - Kroměříž, Zlínský krajČástečně vybaveno • Výtah • Parkování
Cena4 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 508 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Luxusní Prostorný Byt 3+1 s Lodžií v 6. Patře s Nádherným Výhledem na Kroměříž a Řeku Moravu po Kompletní Rekonstrukci 2022, S Velkými Neprůchozími Pokoji (20,16,13 m2), Praktickou Šatnou, Ventilovaným Kuchyňským Komínem, 3x Sklep. Nízké Náklady na Bydlení díky Nové Kotelně společné pro 3 domy-Měsíčně 3.700Kč včetně fondu Oprav.Osobní Vlastnictví.

5 min pěšky od Centra Kroměříže, Podzámecké Zahrady a Nádraží. Okolo bytu probíhá Promenádá Erbenovo Nábřeží a Cyklostezka podél řeky Moravy.

Hned u bytu 3x Dětské Hřiště - jedno přímo u domu, další dvě naproti domu, Škola a Školka Oskol-Mánesova, 1 min Obchodní Akademie, Zímní Stadion, 2 min Kaufland a Plavecký Bazén. Bezproblémové parkování přímo před domem.

Jedná se o panelový 6 ti patrový dům po kompletní revitalizaci,zateplení, plastová okna s nízkými náklady na energie diky nové centrální kotelně. K bytu náleží Sklepní Kóje + 2x Extra Sklep.

Byt v 2022 prošel kompletni rekonstrukcí zahrnující omítky, elektro rozvody,podlahy v celém bytě, koupelnu, WC, kuchyň, jádro vodo rozvody a věškeré dveře včetně bezpečnostních/protipožárních vstupních od Firmy HT . Dveře na WC a do Koupelny zajíždějí do zdi-pouzdra-výrazná úspora prostoru.

Luxusni kuchyň na míru s maximální využitelností (výsuvné šuplíky), vestavěná myčka, trouba, odsavač a indukční deska - vše barevně sladěno včetně indukce a tektonitového dřezu.

Nejvyšší řada vinylové podlahy tlumicí hluk, odolné vlhkosti a odražející teplo ve všech pokojích, kuchyni a chodbě. Nové HT vchodové bezpečnostní/protipožární a interiérové obložkové dveře.

Velkoformátový obklad a dlažba v koupelně a WC.

Nové žaluzie a síťky do oken.

Neprůchozí pokoje, WC zvlášť, praktická velká šatna, 3x sklep, Prostorná lodžie, Kočárkárna.

Volné Ihned.

Prohlídky po domluvě - Kopecká 777 545 511 (also english)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu720274
Dispozice3+1
Dostupné od30. 6. 2022
Podlaží6
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha75
VybavenoČástečně
StavNovostavba
Typ budovyPanel
VytápěníÚstřední
ProvedeníLuxusní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
Parkování
Lodžie
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.