Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+1 • 473 m² bez realitkySlavče - Keblany, Jihočeský kraj

Slavče - Keblany, Jihočeský kraj
Cena10 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 44 530 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Keblany Slavče luxusně zrekonstruovaná zemědělská usedlost.

Exklusivně nabízím k prodeji úžasnou venkovskou usedlost situovanou v zastavěné části osady Keblany, která je částí obce Slavče v okrese České Budějovice, v blízkosti silnice Trhové Sviny – Kaplice. K objektu několika usedlostí náleží pozemky užívané ve funkčním celku. Obytná část je s částečným podkrovím, stodola a původní chlévy jsou upraveny jako společenský prostor vinárna a letní kuchyně s celkovou užitnou plochou 473 m2. Na zahradě je postaven zahradní altán s grilem, venkovní bazén, zahradní domeček na nářadí a odpočinková místnost. Za domečkem je zahradní jezírko o výměře cca 130m2. Na konci pozemku je krásná zahradní skalka. Vzhledem k dobrému stavu objektů je možné okamžité užívání všech prostor a součastné využití pozemků v souladu s územním plánem. Výhodou je okolní rekreační oblast Jindřichohradecka a Třeboňska s odpovídající dopravní dostupností.

Hlavní obytná budova 4+1 + 1 podkroví +2x koupelna s WC.

Obvodové zdivo je smíšené, stropy v přízemí jsou dřevěné s podbitím a omítkou, krov je sedlový s taškovou krytinou. Podlahy jsou převážně „plovoucí“ lamelové, místy keramická dlažba, okna jsou dřevěná s izolačním dvojsklem. Objekt byl kompletně zrekonstruován s dokončením 2006 a je vzorně udržován.

Vytápění objektu je ústřední s elektrokotlem. Ohřev vody zajišťují sluneční kolektory a elektrické zásobníky vody.Odpadní vody svedeny do septiku a do obecní kanalizace, dům je napojen na obecní vodovod i vlastní studnu. Elektřina v celém objektu 230/400. PENB dosud nezpracován, proto uváděna tř. G.

Z chodby se vstupuje vpravo do kuchyně, dále vstupem do podkroví, kde je pracovna, koupelna WC sprcha, pokoj, šatna. Z kuchyně se rovně prochází do obývacího pokoje s krbem. Chodbou vlevo jsou dvě samostatné ložnice, místnost pro švadlenku a koupelna s WC.

Dalším objektem je společenský prostor – letní kuchyně se stodolou.

Stodola navazuje kolmo na obytnou budovua následně kolmo na stodolu, souběžně s obytnou budovou je objekt chlévů, dnes užívaný jako společenský prostor s vinárnou a letní kuchyní vytápěné krbem. Svislé nosné konstrukce jsou zděné ze smíšeného zdiva v tl.60-80 cm, stropy jsou dřevěné konstrukce. Krov je dřevěný, sedlový s taškovou krytinou. Fasádní omítky jsou hladké, vápenné, štukové. Podlahy – většinou cihelná dlažba, okna jsou dřevěná s izolačním dvojsklem. Při rekonstrukci dokončené v roce 2006 došlo i k úpravě dvora a výstavbě venkovního bazénu na zahradě a garáže na automobil a káru v přední časti objektu. Ve stodole, vedle vstupu do letní kuchyně je dřevěná finská sauna pro 6-8 lidí.

Pozemky dle LV jsou užívány v souladu s evidencí v KN a tvoří funkční celek s objektem bydlení v celkové výměře 3 073m2.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu720292
Dispozice5+1
Plocha pozemku3 073
Užitná plocha473
Dostupné od30. 5. 2022
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.